+

Valmistus

  1. Valmistus

    Kebakot

    • Sekoita korppujauhot veteen
    • Lisää Knorr Ruoka 15 %
    • Anna turvota hetki
    • Sekoita joukkoon, huuhdotut, keitetyt ja jäähdytetyt linssit
    • Lisää jauheliha ja mausteet
    • Muotoile murekemassasata pitkiä ohuita tankoja GN-pellille
    • Paista kiertoilmauunissa +160ºC:ssa kypsäksi noin 15-20 minuuttia
    • Anna vetäytyä hetki ja leikkaa annospaloiksi

    Salaatti

    • Mittaa Bulgur, vesi ja Umami GN-vuokaan
    • Kypsennä höyrykeitolla uunissa noin 10-15 minuuttia
    • Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä hienonnettu purjo
    • Voit tarjota salaatin lämpimänä tai kylmänä

    Kastike

    • Sekoita valkosipulikastikkeen ainekset keskenään
+