Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Kebakot
  • Vesi 6.7 l
  • Korppujauho 0.8 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.5 l
  • Linssi, punainen 0.7 kg
  • Jauheliha, nauta-sika 8.0 kg
  • Knorr Sienifondi, tiiviste 1 L/50 L 0.3 l
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.3 kg
  • Juustokumina 0.1 kg
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Salaatti
  • Bulgur 2.0 kg
  • Ruskea papu, säilyke 3.0 kg
  • Purjosipuli 0.5 kg
  • Knorr Umami 1 kg 0.1 kg
  • Kastike
  • Jogurtti, maustamaton, laktoositon 2.0 l
  1. Valmistus

    Kebakot
    • Sekoita korppujauhot veteen
    • Lisää Knorr Ruoka 15 %
    • Anna turvota hetki
    • Sekoita joukkoon, huuhdotut, keitetyt ja jäähdytetyt linssit
    • Lisää jauheliha ja mausteet
    • Muotoile murekemassasata pitkiä ohuita tankoja GN-pellille
    • Paista kiertoilmauunissa +160ºC:ssa kypsäksi noin 15-20 minuuttia
    • Anna vetäytyä hetki ja leikkaa annospaloiksi

    Salaatti

    • Mittaa Bulgur, vesi ja Umami GN-vuokaan
    • Kypsennä höyrykeitolla uunissa noin 10-15 minuuttia
    • Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä hienonnettu purjo
    • Voit tarjota salaatin lämpimänä tai kylmänä

    Kastike

    • Sekoita valkosipulikastikkeen ainekset keskenään