Raaka-aineet
Valmistus
-
Kebakot
-
Vesi 6.7 l
-
Korppujauho 0.8 kg
-
Linssi, punainen 0.7 kg
-
Jauheliha, nauta-sika 8.0 kg
-
Juustokumina 0.1 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Salaatti
-
Bulgur 2.0 kg
-
Ruskea papu, säilyke 3.0 kg
-
Purjosipuli 0.5 kg
-
Kastike
-
Jogurtti, maustamaton, laktoositon 2.0 l
Valmistus
-
Valmistus
Kebakot- Sekoita korppujauhot veteen
- Lisää Knorr Ruoka 15 %
- Anna turvota hetki
- Sekoita joukkoon, huuhdotut, keitetyt ja jäähdytetyt linssit
- Lisää jauheliha ja mausteet
- Muotoile murekemassasata pitkiä ohuita tankoja GN-pellille
- Paista kiertoilmauunissa +160ºC:ssa kypsäksi noin 15-20 minuuttia
- Anna vetäytyä hetki ja leikkaa annospaloiksi
Salaatti
- Mittaa Bulgur, vesi ja Umami GN-vuokaan
- Kypsennä höyrykeitolla uunissa noin 10-15 minuuttia
- Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä hienonnettu purjo
- Voit tarjota salaatin lämpimänä tai kylmänä
Kastike
- Sekoita valkosipulikastikkeen ainekset keskenään