Jambalaya, uunissa
Jambalaya saapui Amerikkaan espanjalaisten maahanmuuttajien mukana. Espanjalaiset halusivat tehdä paellaa, mutta koska sahramia ei ollut saatavilla, heidän oli pakko keksiä jotain muuta, jonka maku muistuttaisi kotimaasta.

Raaka-aineet
Jambalaya, uunissa
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€55.94
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Riisi, pitkäjyväinen
/kg
5.0 kg
0%
Broilerisuikale, kypsä
/kg
3.0 kg
0%
Palvikinkku
/kg
2.0 kg
0%
Maissi, säilyke
/kg
2.0 kg
0%
Paprika, punainen
/kg
2.0 kg
0%
Sipulikuutio, pakaste
/kg
1.0 kg
0%
Vesi
/l
9.0 l
0%
Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos 4 x 3 kg
/kg
3.0 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Knorr Paprika Puré Professional 750g
/kg
0.4 kg
0%

Valkosipulirouhe
/g
15.0 g
0%
Knorr Citrusmauste 1,2 kg
/kg
0.1 kg
0%

Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L
/kg
0.1 kg
0%
Katkarapu, kuorittu & pakaste
/kg
1.0 kg
0%
Rydbergs Valkosipulikastike 2,5 kg
/kg
2.0 kg
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Sinappi: kyllä
Kermaviili, laktoositon
/kg
1.0 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Riisi, pitkäjyväinen 5.0 kg
-
Broilerisuikale, kypsä 3.0 kg
-
Palvikinkku 2.0 kg
-
Maissi, säilyke 2.0 kg
-
Paprika, punainen 2.0 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
-
Vesi 9.0 l
-
Valkosipulirouhe 15.0 g
-
Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
-
Katkarapu, kuorittu & pakaste 1.0 kg
-
Kermaviili, laktoositon 1.0 kg
Valmistus
-
Työohje
- Mittaariisi, broilerisuikaleet ja kinkkukuutiot GN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.)
- Lisää valutetutmaissit, paprika- ja sipulikuutiot.
- Sekoita joukkoon Pronto, paprikapyree, vesi sekä kuivamausteet.
- Kypsennä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla +100 °C:ssa 20 minuuttia. Jatka kypsentämistä yhdistelmäpaistolla +160 ºC:ssa (50% höyry) noin 15-20 minuuttia, kunnes ruoka on kypsää. Sekoita joukkoon sulaneet katkaravut.
- Koristele kevätsipulilla tai lehtipersiljalla sekä limelohkoilla
- Sekoita valkosipulimajoneesi ja kermaviili keskenään. Tarjoa jambalayan kastikkeena.