Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

Valmistus

  1. Työohje

    • Mittaariisi, broilerisuikaleet ja kinkkukuutiot GN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.)
    • Lisää valutetutmaissit, paprika- ja sipulikuutiot.
    • Sekoita joukkoon Pronto, paprikapyree, vesi sekä kuivamausteet.
    • Kypsennä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla +100 °C:ssa 20 minuuttia. Jatka kypsentämistä yhdistelmäpaistolla +160 ºC:ssa (50% höyry) noin 15-20 minuuttia, kunnes ruoka on kypsää. Sekoita joukkoon sulaneet katkaravut.
    • Koristele kevätsipulilla tai lehtipersiljalla sekä limelohkoilla
    • Sekoita valkosipulimajoneesi ja kermaviili keskenään. Tarjoa jambalayan kastikkeena.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu