Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Riisi, pitkäjyväinen 5.0 kg
  • Broilerisuikale, kypsä 3.0 kg
  • Palvikinkku 2.0 kg
  • Maissi, säilyke 2.0 kg
  • Paprika, punainen 2.0 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
  • Vesi 9.0 l
  • Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos 4 x 3kg 3.0 kg
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 0.4 kg
  • Valkosipulirouhe 15.0 g
  • Knorr Citrusmauste 1,2 kg 0.1 kg
  • KNORR Kanaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
  • Katkarapu, kuorittu & pakaste 1.0 kg
  • Rydbergs Valkosipulikastike 2,5kg 2.0 kg
  • Kermaviili, laktoositon 1.0 kg
  1. Työohje

    • Mittaariisi, broilerisuikaleet ja kinkkukuutiot GN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.)
    • Lisää valutetutmaissit, paprika- ja sipulikuutiot.
    • Sekoita joukkoon Pronto, paprikapyree, vesi sekä kuivamausteet.
    • Kypsennä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla +100 °C:ssa 20 minuuttia. Jatka kypsentämistä yhdistelmäpaistolla +160 ºC:ssa (50% höyry) noin 15-20 minuuttia, kunnes ruoka on kypsää. Sekoita joukkoon sulaneet katkaravut.
    • Koristele kevätsipulilla tai lehtipersiljalla sekä limelohkoilla
    • Sekoita valkosipulimajoneesi ja kermaviili keskenään. Tarjoa jambalayan kastikkeena.