Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Jambalaya saapui Amerikkaan espanjalaisten maahanmuuttajien mukana. Espanjalaiset halusivat tehdä paellaa, mutta koska sahramia ei ollut saatavilla, heidän oli pakko keksiä jotain muuta, jonka maku muistuttaisi kotimaasta.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Mittaariisi, broilerisuikaleet ja kinkkukuutiot GN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.)
    • Lisää valutetutmaissit, paprika- ja sipulikuutiot.
    • Sekoita joukkoon Pronto, paprikapyree, vesi sekä kuivamausteet.
    • Kypsennä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla +100 °C:ssa 20 minuuttia. Jatka kypsentämistä yhdistelmäpaistolla +160 ºC:ssa (50% höyry) noin 15-20 minuuttia, kunnes ruoka on kypsää. Sekoita joukkoon sulaneet katkaravut.
    • Koristele kevätsipulilla tai lehtipersiljalla sekä limelohkoilla
    • Sekoita valkosipulimajoneesi ja kermaviili keskenään. Tarjoa jambalayan kastikkeena.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu