Raaka-aineet
Työohje
-
Riisi, pitkäjyväinen 5.0 kg
-
Broilerisuikale, kypsä 3.0 kg
-
Palvikinkku 2.0 kg
-
Maissi, säilyke 2.0 kg
-
Paprika, punainen 2.0 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
-
Vesi 9.0 l
-
Valkosipulirouhe 15.0 g
-
Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
-
Katkarapu, kuorittu & pakaste 1.0 kg
-
Kermaviili, laktoositon 1.0 kg
Valmistus
-
Työohje
- Mittaariisi, broilerisuikaleet ja kinkkukuutiot GN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.)
- Lisää valutetutmaissit, paprika- ja sipulikuutiot.
- Sekoita joukkoon Pronto, paprikapyree, vesi sekä kuivamausteet.
- Kypsennä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla +100 °C:ssa 20 minuuttia. Jatka kypsentämistä yhdistelmäpaistolla +160 ºC:ssa (50% höyry) noin 15-20 minuuttia, kunnes ruoka on kypsää. Sekoita joukkoon sulaneet katkaravut.
- Koristele kevätsipulilla tai lehtipersiljalla sekä limelohkoilla
- Sekoita valkosipulimajoneesi ja kermaviili keskenään. Tarjoa jambalayan kastikkeena.