Menu

Raaka-aineet

+

Valmistuohje


...

Valmistus

  1. Valmistuohje

    1. Sekoita vesi ja tomaattikastikeaines nopeasti tasiaseksi.
    2. Lisää mausteet, kasvikset, jauheliha ja spagetti.
    3. Annostele italianpata GN-vuokaan noin 6 kg/1/1 GN vuoka. Ripottele juustoraaste pinnalle.

    Pastavuokaa voidaan säilyttää +4-+6 C max 48 h.
    Kypsennä yhdistelmäuunissa +160 C noin 45 minuuttia.


    Huom! Sekoitavalla padalla kannattaa kastikeainekset lisätä noin 1/3-1/2 nestemäärään, koneen käydessä yhteen suuntaan, mahdollisimman suurella kierrosnopeudella. Sen jälkeen lisätään loppu neste Kun kastike on suurustunut ja tasaista, lisätään muut raaka-aineet.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu