Raaka-aineet
Valmistuohje
-
Vesi 3.7 l
-
Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste 0.5 kg
-
Tomaattipyre 0.2 kg
-
Valkosipulirouhe
-
Suola
-
Oregano, kuivattu
-
Jauheliha nauta, kypsä 0.8 kg
-
Spagetti, pätkä, tumma 0.8 kg
-
Juustoraaste, laktoositon 0.2 kg
Valmistus
-
Valmistuohje
1. Sekoita vesi ja tomaattikastikeaines nopeasti tasiaseksi.
2. Lisää mausteet, kasvikset, jauheliha ja spagetti.
3. Annostele italianpata GN-vuokaan noin 6 kg/1/1 GN vuoka. Ripottele juustoraaste pinnalle.
Pastavuokaa voidaan säilyttää +4-+6 C max 48 h.
Kypsennä yhdistelmäuunissa +160 C noin 45 minuuttia.
Huom! Sekoitavalla padalla kannattaa kastikeainekset lisätä noin 1/3-1/2 nestemäärään, koneen käydessä yhteen suuntaan, mahdollisimman suurella kierrosnopeudella. Sen jälkeen lisätään loppu neste Kun kastike on suurustunut ja tasaista, lisätään muut raaka-aineet.