Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistuohje

  • Vesi 3.7 l
  • Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste 0.5 kg
  • Tomaattipyre 0.2 kg
  • Valkosipulirouhe
  • Suola
  • Oregano, kuivattu
  • Jauheliha nauta, kypsä 0.8 kg
  • Spagetti, pätkä, tumma 0.8 kg
  • Juustoraaste, laktoositon 0.2 kg
  1. Valmistuohje

    1. Sekoita vesi ja tomaattikastikeaines nopeasti tasiaseksi.
    2. Lisää mausteet, kasvikset, jauheliha ja spagetti.
    3. Annostele italianpata GN-vuokaan noin 6 kg/1/1 GN vuoka. Ripottele juustoraaste pinnalle.

    Pastavuokaa voidaan säilyttää +4-+6 C max 48 h.
    Kypsennä yhdistelmäuunissa +160 C noin 45 minuuttia.


    Huom! Sekoitavalla padalla kannattaa kastikeainekset lisätä noin 1/3-1/2 nestemäärään, koneen käydessä yhteen suuntaan, mahdollisimman suurella kierrosnopeudella. Sen jälkeen lisätään loppu neste Kun kastike on suurustunut ja tasaista, lisätään muut raaka-aineet.