Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Sipuli 0.2 kg
  • Herkkusieni, tuore 0.25 kg
  • Kesäkurpitsa 0.35 kg
  • Fenkoli 0.25 kg
  • Porkkana 0.15 kg
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 15.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 15.0 g
  • Juustokumina 6.0 g
  • Curry, madras 25.0 g
  • Korianteri, jauhettu 6.0 g
  • Garam masala 9.0 g
  • Suola 12.0 g
  • Vesi 0.4 l
  • Knorr Tomatino 3kg 0.6 kg
  • Sitruunamehu 15.0 g
  1. Työohje

    • Kuullota pilkotut kasvikset ja sienetAromiöljyssä keskilämmöllä.
    • Lisää maustepyreet, juustokumina, korianteri, madras-curry ja garam masala ja anna ruskistua hetki.
    • Lisää vesi ja Knorr Tomatino, kiehauta ja pienennä lämpöä. Anna hautua, kunnes vihannekset pehmenevät.
    • Tarkista maku ja mausta suolalla sekä lisää halutessasi sitruunamehua.
    • Ripottele päälle tuoretta korianteria ennen tarjoilua.