Raaka-aineet
Valmistusohje
-
Sipulikuutio, pakaste 75.0 g
-
Knorr Kasvisliemi, erittäin vähäsuolainen 5kg/625L 15.0 g
-
Vesi 2000.0 ml
-
Mustajuuri, pakaste 1000.0 g
-
Peruna, tuore 250.0 g
Viimeistele
-
Suola 15.0 g
-
Sokeri 15.0 g
Valmistus
-
Valmistusohje
- Kuullota sipulit padassa aromiöljyssä.
- Lisää joukkoon kasvisliemi ja korma maustetahna jatka kuullottamista muutama minuutti.
- LIsää joukkoon vesi, mustajuuret, peruna.
- Keitä kypsäksi
-
Viimeistele
- Lisää joukkoon rama ruoka, suola ja sokeri
- Soseuta ja tarjoile.
Vinkki: Voit laittaa tarjolle keiton kanssa paahdettuja kurpitsan ja auringonkukan siemeniä.