Intialainen mustajuurikeitto
Herkullinen mustajuuri tuo tähän keittoon luntaista makeutta ja täyteläisyyttä.

Raaka-aineet
Intialainen mustajuurikeitto
−
+
€4.76
Valmistusohje
Flora Aromiöljy 2,4 L
/ml
25.0 ml
0%
Sipulikuutio, pakaste
/g
75.0 g
0%
Knorr Kasvisliemi, erittäin vähäsuolainen 5kg/625L
/g
15.0 g
0%
Knorr Korma tahna 1,1 kg
/g
100.0 g
0%
Vesi
/ml
2000.0 ml
0%
Mustajuuri, pakaste
/g
1000.0 g
0%
Peruna, tuore
/g
250.0 g
0%
Viimeistele
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/ml
250.0 ml
0%
Suola
/g
15.0 g
0%
Sokeri
/g
15.0 g
0%
/
Valmistusohje
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 25.0 ml
-
Sipulikuutio, pakaste 75.0 g
-
Knorr Kasvisliemi, erittäin vähäsuolainen 5kg/625L 15.0 g
-
Knorr Korma tahna 1,1 kg 100.0 g
-
Vesi 2000.0 ml
-
Mustajuuri, pakaste 1000.0 g
-
Peruna, tuore 250.0 g
Viimeistele
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 250.0 ml
-
Suola 15.0 g
-
Sokeri 15.0 g
Valmistus
-
Valmistusohje
- Kuullota sipulit padassa aromiöljyssä.
- Lisää joukkoon kasvisliemi ja korma maustetahna jatka kuullottamista muutama minuutti.
- LIsää joukkoon vesi, mustajuuret, peruna.
- Keitä kypsäksi
-
Viimeistele
- Lisää joukkoon rama ruoka, suola ja sokeri
- Soseuta ja tarjoile.
Vinkki: Voit laittaa tarjolle keiton kanssa paahdettuja kurpitsan ja auringonkukan siemeniä.