Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

Viimeistele

  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 250.0 ml
  • Suola 15.0 g
  • Sokeri 15.0 g

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Kuullota sipulit padassa aromiöljyssä.
    • Lisää joukkoon kasvisliemi ja korma maustetahna jatka kuullottamista muutama minuutti.
    • LIsää joukkoon vesi, mustajuuret, peruna. 
    • Keitä kypsäksi
  2. Viimeistele

    • Lisää joukkoon rama ruoka, suola ja sokeri 
    • Soseuta ja tarjoile.
    Vinkki: Voit laittaa tarjolle keiton kanssa paahdettuja kurpitsan ja auringonkukan siemeniä.

Subscribe for our eNewsletter