Menu

Raaka-aineet

+

Uunilohi

Ruohosipulidippi

  • Crème Bonjour Ruohosipuli Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.7 kg
  • Rama Professional Ruoka 15 % 1L vl 0.3 l
  • Limemehu
  • Ruohosipuli
  • Tilli

...

Valmistus

  1. Uunilohi

    • Laita annoslohipalat tai lohifileet 1/1 65 mm GN-astiaan
    • Yhdistä Flora Kasvisöljy, Knorr Inkivääripure ja Knorr Citrusmauste
    • Kuorruta lohet mausteseoksella ja kypsennä kiertoilmauunissa +150º n. 12 - 18 minuuttia riippuen kalan paksuudesta ja uunin täyttöasteesta
  2. Ruohosipulidippi

    • Valmista dippikastike sekoittamalla keskenään Creme Bonjour ja Knorr Ruoka 15%
    • Mausta limemehulla sekä hienonnetulla ruohosipulilla ja tillillä
    • Anna tekeytyä kylmässä ennen tarjoilua.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu