Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Yrttitahna:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 250.0 ml
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 15.0 g
  • Persilja 15.0 g
  • Tilli 15.0 g
  • Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 15.0 g
  • Sitruunamehu 20.0 ml
  • Valkopippuri

Kala ja lisäke:

  • valkoista kalaa fileinä (turskaa, seitiä, koljaa tai ahventa) 1.5 kg
  • Kyssäkaali 500.0 g
  • sorrel
  • Piparjuuri
  • sitruunoita pc 2.0 pc
  1. Yrttitahna:

    1. Sekoita kaikki yrttitahnan ainekset tehosekoittimessa tai kutterissa tasaiseksi. Mausta valkopippurilla.2. Anna maustua viileässä.
  2. Kala ja lisäke:

    3. Paista kalat Flora Aromiöljyssä, kunnes sisälämpötila on + 44 C astetta.4. Halkaise sitruunat ja paista leikkauspinta alaspäin, kunnes ne ruskistuvat.5. Kuutioi kyssäkaalit ja kiehauta kuutiot kevyesti suolatussa vedessä. Valuta kuutiot ja sekoita yrttitahna joukkoon.6. Tarjoile kala yrttitahnalla maustetun kyssäkaalin ja grillatun sitruunan kanssa. Ripottele pinnalle piparjuuriraastetta ja suolaheinää.