Haukiburgeri ja tahinimajoneesia

Raaka-aineet
Haukiburgeri ja tahinimajoneesia
−
+
€3.38
Haukipihvit:
Haukifilee
/kg
1.0 kg
0%
Knorr Paprika Puré Professional 750g
/g
50.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
10.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Sitruunan kuori
/g
20.0 g
0%
Juustokumina
/g
2.0 g
0%
Korianteri, jauhettu
/g
2.0 g
0%
Suola
/g
8.0 g
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/l
0.2 l
0%
Kananmuna
/kpl
3.0 kpl
0%
Lehtipersilja
/g
30.0 g
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
1.0 dl
0%
Pankojauho
/g
0.0 g
0%
Marinoitua fenkolia:
Fenkoli
/kg
0.15 kg
0%
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/l
0.02 l
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Fenkolinsiemen
/g
2.0 g
0%
Tahinimajoneesi
Sitruunamehu
/dl
0.2 dl
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/kg
0.2 kg
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Tahini
/g
40.0 g
0%
Lehtipersilja
/g
20.0 g
0%
Annoksen viimeistely:
Hampurilaissämpylä
/kpl
10.0 kpl
0%
Rucolasalaatti
/kg
0.1 kg
0%
Tilli
/g
30.0 g
0%
/
Haukipihvit:
-
Haukifilee 1.0 kg
-
Sitruunan kuori 20.0 g
-
Juustokumina 2.0 g
-
Korianteri, jauhettu 2.0 g
-
Suola 8.0 g
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.2 l
-
Kananmuna 3.0 kpl
-
Lehtipersilja 30.0 g
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 1.0 dl
-
Pankojauho
Marinoitua fenkolia:
-
Fenkoli 0.15 kg
-
Fenkolinsiemen 2.0 g
Tahinimajoneesi
-
Sitruunamehu 0.2 dl
-
Tahini 40.0 g
-
Lehtipersilja 20.0 g
Annoksen viimeistely:
-
Hampurilaissämpylä 10.0 kpl
-
Rucolasalaatti 0.1 kg
-
Tilli 30.0 g
Valmistus
-
Haukipihvit:
Jauha haukifile kolmeen kertaan tai tilaa valmiiksi jauhettua haukea. Laita kylmä jauhettu hauki kulhoon ja lisää mausteet. Vaivaa massaa kulhossa melalla ja lisää Knorr Kuohu sekä kananmunat hiljalleen joukkoon. Lisää lopuksi leikattu lehtipersilja joukkoon. Laita massa tunniksi kylmään. Tee massasta 150 g pihvejä ja paneroi ne pankojauhossa tai korppujauhossa. Ota pihveihin väri pannulla Aromiöljyssä. Loppukypsytä 100 asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 68 C. -
Marinoitua fenkolia:
Pese fenkolit ja siivuta ohueksi lastuksi. Sekoita Hellmann´s Sitruunavinegretti ja fenkolinsiemenet keskenään. Marinoi fenkolilastut vinegretillä. -
Tahinimajoneesi
Sekoita ainekset keskenään ja laita pursotinpulloon. Säilytä kylmässä. -
Annoksen viimeistely:
Lämmitä hampurilaissämpylät. Kokoa hampurilaiset ja viimeistele yrtti-salaatilla. Tarjoile.