Menu

Raaka-aineet

+

Haukipihvit:

Marinoitua fenkolia:

Tahinimajoneesi

  • Sitruunamehu 0.2 dl
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.2 kg
  • Tahini 40.0 g
  • Lehtipersilja 20.0 g

Annoksen viimeistely:

  • Hampurilaissämpylä 10.0 kpl
  • Rucolasalaatti 0.1 kg
  • Tilli 30.0 g

...

Valmistus

  1. Haukipihvit:

    Jauha haukifile kolmeen kertaan tai tilaa valmiiksi jauhettua haukea. Laita kylmä jauhettu hauki kulhoon ja lisää mausteet. Vaivaa massaa kulhossa melalla ja lisää Knorr Kuohu sekä kananmunat hiljalleen joukkoon. Lisää lopuksi leikattu lehtipersilja joukkoon. Laita massa tunniksi kylmään. Tee massasta 150 g pihvejä ja paneroi ne pankojauhossa tai korppujauhossa. Ota pihveihin väri pannulla Aromiöljyssä. Loppukypsytä 100 asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 68 C.
  2. Marinoitua fenkolia:

    Pese fenkolit ja siivuta ohueksi lastuksi. Sekoita Hellmann´s Sitruunavinegretti ja fenkolinsiemenet keskenään. Marinoi fenkolilastut vinegretillä.
  3. Tahinimajoneesi

    Sekoita ainekset keskenään ja laita pursotinpulloon. Säilytä kylmässä.
  4. Annoksen viimeistely:

    Lämmitä hampurilaissämpylät. Kokoa hampurilaiset ja viimeistele yrtti-salaatilla. Tarjoile.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu