Haudutettua naudan rintaa, perunasosetta ja punajuurta
Suomen kokkimaajoukkueen resepti

Raaka-aineet
Haudutettua naudan rintaa, perunasosetta ja punajuurta
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€4.88
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Haudutettu naudan rinta:
Nauta, rinta
/kg
2.0 kg
0%
Knorr Professional Fond Härkä 1L
/l
1.0 l
0%
Vesi
/l
1.0 l
0%
Porkkana
/g
150.0 g
0%
Purjo
/g
150.0 g
0%
Keltasipuli
/g
200.0 g
0%
Varsiselleri
/g
200.0 g
0%
Valkosipuli
/g
50.0 g
0%
Timjaminoksa
/kpl
5.0 kpl
0%
Laakerinlehti
/g
2.0 g
0%
Kastike:
Naudan Rinnan Haudutusliemi
/
0.0
0%
Piparjuuri
/g
100.0 g
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Perunasose:
Peruna, kuorittu
/kg
1.0 kg
0%
Täysmaito
/dl
1.0 dl
0%
Voi, normaali suolainen
/kg
0.5 kg
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Punajuuri:
Punajuuri
/kg
1.0 kg
0%
Punaviinietikka
/dl
0.5 dl
0%
Sokeri
/g
100.0 g
0%
Vesi
/dl
1.5 dl
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.0 dl
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Haudutettu naudan rinta:
-
Nauta, rinta 2.0 kg
-
Knorr Professional Fond Härkä 1L 1.0 l
-
Vesi 1.0 l
-
Porkkana 150.0 g
-
Purjo 150.0 g
-
Keltasipuli 200.0 g
-
Varsiselleri 200.0 g
-
Valkosipuli 50.0 g
-
Timjaminoksa 5.0 kpl
-
Laakerinlehti 2.0 g
Kastike:
-
Naudan Rinnan Haudutusliemi
-
Piparjuuri 100.0 g
-
Suola ja mustapippuri
Perunasose:
-
Peruna, kuorittu 1.0 kg
-
Täysmaito 1.0 dl
-
Voi, normaali suolainen 0.5 kg
-
Suola
Punajuuri:
-
Punajuuri 1.0 kg
-
Punaviinietikka 0.5 dl
-
Sokeri 100.0 g
-
Vesi 1.5 dl
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
Valmistus
-
Haudutettu naudan rinta:
Mausta liha suolalla, laita painekattilaan pilkottujen kasvisten sekä mausteidenkanssa ja peitä härkäfondilla sekä vedellä. Keitä noin 1,5 tuntia, kunnes liha on mureaa. Nosta liha liemestä ja rensaa pienemmiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. -
Kastike:
Siivilöi liemi puhtaaseen kattilaan ja keitä kasaan. Mausta piparjuurella ja suolalla. Lämmitä lihat kastikkeessa juuri ennen tarjoilua. -
Perunasose:
Kypsennä kuoritut perunat 100 asteessa höyryuunissa. Kun perunat ovat kypsiä, paseeraa voin ja lämmitetyn maidon joukkoon. Sekoita lastalla ja lisää tarvittaessa voita. Muista pitää seos koko ajan lämpimänä, jotta tärkkelys ei ala jähmettyä. -
Punajuuri:
Kuori ja paloittele punajuuret 1 x 1 cm:n paloiksi ja laita vakumipussiin muiden ainesten kanssa. Kypsennä punajuuret 80 asteessa höyryuunissa ja jätä hieman napakoiksi. Paista pikaisesti pannulla ja mausta.