Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

keitto:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 1.0 dl
  • Keltasipuli 200.0 g
  • Porkkana 100.0 g
  • Juuriselleri 200.0 g
  • Peruna 400.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 40.0 g
  • Laakerinlehti 3.0 kpl
  • valkoviinietikka 0.5 dl
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.5 dl
  • Vesi 2.0 l
  • Sokeri 10.0 g
  • Persilja 50.0 g
  • Suola ja mustapippuri
  1. keitto:

    • Suikaloi kasvikset ja kuutioi perunat
    • Freesaa kasviksia 10 minuuttia Aromiöljyssä
    • Lisää perunat ja loput raaka-aineet
    • Keitä kunnes perunat ovat kypsiä
    • Mausta ja lisää leikattu persilja