Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Merirapu:

  • Merirapu 10.0 kpl
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 10.0 g
  • Persilja 50.0 g
  • Suola ja mustapippuri

Inkivääriöljy:

  • Inkivääri 100.0 g
  • Rypsiöljy 2.0 dl

Grillitomaatti:

  • Luumutomaatti 0.4 kg
  • Inkivääriöljy
  • Rosmariini
  • Sokeri

Omena-sellerisalaatti:

  • Varsiselleri 200.0 g
  • Omena 250.0 g
  • Vesikrassi 150.0 g
  • Tilli 100.0 g

Äyriäisliemi:

  • Salottisipuli 150.0 g
  • Knorr Professional Fond Äyriäinen 1L 1.0 l
  • Valkoviini 0.3 l
  • Omenamehu 0.15 l
  1. Merirapu:

    Puolita meriravut ja sivele aromiöljyllä. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, persiljalla, suolalla ja pippurilla. Grillaa ravut nopeasti juuri ennen tarjoilua.
  2. Inkivääriöljy:

    Lämmitä öljy 70-asteiseksi kattilassa, lisää joukkoon inkivääri. Anna maustua 5 minuuttia ja siivilöi.
  3. Grillitomaatti:

    Kalttaa tomaatit ja kuori ne. Lohko kuoritut tomaatit ja mausta. Anna maustua tunnin verran. Grillaa tomaatit nopeasti. Säästä marinadi äyriäisliemeen.
  4. Omena-sellerisalaatti:

    Viipaloi varsisellerit ja omenat ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla ja laita kylmään veteen. Säästä ylijääneet selleripalat liemeen. Valuta varsiselleri ja omenat hyvin.Sekoita joukkoon vesikrassi, nypitty tilli ja inkivääriöljyä. Mausta.
  5. Äyriäisliemi:

    Freesaa hienonnettuja salottisipuleja kattilassaviiden minuutin ajan. Lisää viini ja omenamehu. Keitä kasaan, kunnes nestettä on puolet jäljellä. Lisää äyriäisfondi ja keitä kasaan. Lisää tillinvarret sekä varsisellerinkannat ja anna liemen maustua noin 20 minuuttia. Siivilöi liemi ja mausta tomaattien marinadilla. Mausta.