Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 l
  • Sipuli 2.0 kg
  • Pekoni, kypsä 1.0 kg
  • Ruskea papu, säilyke 4.0 kg
  • Kananmuna, keitetty 2.0 kg
  • Korppujauho 1.0 kg
  • Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen 5kg/625L 0.2 kg
  • Persilja 0.1 kg

Farofa on brasilialainen lisäke. Siitä on olemassa lukemattomia versioita, mutta tyypillisesti se valmistetaan karkeasta maniokkijauhosta. Tässä maniokki on korvattu korppujauholla.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Freesaa sipulit öljyssä.
    • Lisää joukkoon pekonirouhe, valutetut ja huuhdotut pavut sekä keitetyt ja rouhitut kananmunat.
    • Paahda korppujauhot halutessasi uunissa ja sekoita joukkoon.
    • Mausta ja koristele hienonnetulla persiljalla.
    • Tarjoa Farofa broileri- ja liharuokien lisänä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu