Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Lohen maustaminen

  • Lohi, kuutioitu 15.0 kg
  • Knorr Citrusmauste 1,2 kg 50.0 g

Kastike

  • Vesi 4.0 l
  • Knorr Currykastike 3,2 kg / 23 L 1.2 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.0 l
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 1.0 kg
  • Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 75.0 g
  • Ruohosipuli 150.0 g
  1. Lohen maustaminen

    • Laita kalakuutiot vuokaan
    • Ripottele kalan pinnalle Citrusmaustetta
    • Anna sulaa kylmiössä
  2. Kastike

    • Kiehauta vesi ja sekoita Currykastikeainekset joukkoon
    • Anna kastikkeen kiehua hetki ja lisää Knorr Ruoka, JuustoCréme sekä kalaliemi
    • Kuumenna ja lisää hienonnettu ruohosipuli
  3. Viimeistely

    • Kaada hieman jäähtynyt kastike kalojen päälle
    • Paista uunissa 160 asteessa kypsäksi, noin 20-30 minuuttia
    • Tarjoile Currykalaa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa