Raaka-aineet
Lohen maustaminen
-
Lohi, kuutioitu 15.0 kg
Kastike
-
Vesi 4.0 l
-
Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 75.0 g
-
Ruohosipuli 150.0 g
Valmistus
-
Lohen maustaminen
- Laita kalakuutiot vuokaan
- Ripottele kalan pinnalle Citrusmaustetta
- Anna sulaa kylmiössä
-
Kastike
- Kiehauta vesi ja sekoita Currykastikeainekset joukkoon
- Anna kastikkeen kiehua hetki ja lisää Knorr Ruoka, JuustoCréme sekä kalaliemi
- Kuumenna ja lisää hienonnettu ruohosipuli
-
Viimeistely
- Kaada hieman jäähtynyt kastike kalojen päälle
- Paista uunissa 160 asteessa kypsäksi, noin 20-30 minuuttia
- Tarjoile Currykalaa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa