Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Kananmunamassa, tuore, pastoroitu 7.5 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 2.0 l
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 1.0 kg
  • Knorr Curry Puré Professional 750g 0.2 kg
  • Pinaatti, pakaste 0.5 kg
  • KNORR Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.23 kg
  • Perunakuutio, kypsä 5.0 kg
  • Parsakaali, pakaste 1.0 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 0.5 kg
  1. Työohje

    Sekoita munamassaan Knorr Ruoka, JuustoCrème, currypyre, sulatettu pinaatti ja kasvisliemijauhe.

    Annostele voideltuun GN-vuokaan perunakuutiot, parsakaali ja sipuli. Kaada munamassa päälle. (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuoka.) Kypsennä yhdistelmäpaistolla + 170 °C:ssa (50 % höyry) noin 20-30 minuuttia.

    Leikkaa paloiksi ja tarjoile raikaan salaatin kanssa.