Raaka-aineet
Työohje
-
Kananmunamassa, tuore, pastoroitu 7.5 kg
-
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 1.0 kg
-
Pinaatti, pakaste 0.5 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.23 kg
-
Perunakuutio, kypsä 5.0 kg
-
Parsakaali, pakaste 1.0 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 0.5 kg
Valmistus
-
Työohje
Sekoita munamassaan Knorr Ruoka, JuustoCrème, currypyre, sulatettu pinaatti ja kasvisliemijauhe.
Annostele voideltuun GN-vuokaan perunakuutiot, parsakaali ja sipuli. Kaada munamassa päälle. (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuoka.) Kypsennä yhdistelmäpaistolla + 170 °C:ssa (50 % höyry) noin 20-30 minuuttia.
Leikkaa paloiksi ja tarjoile raikaan salaatin kanssa.