Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Frittata on munakkaan italialainen serkku. Kananmunassa on paljon proteiinia, jolla jaksaa pitkän koulu- ja työpävän jälkeen vielä harrastuksiin. Lisäksi fritattassa on perunaa, pinaattia ja parskaalia.

...

Valmistus

  1. Työohje

    Sekoita munamassaan Knorr Ruoka, JuustoCrème, currypyre, sulatettu pinaatti ja kasvisliemijauhe. Annostele voideltuun GN-vuokaan perunakuutiot, parsakaali ja sipuli. Kaada munamassa päälle. (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuoka.) Kypsennä yhdistelmäpaistolla + 170 °C:ssa (50 % höyry) noin 20-30 minuuttia. Leikkaa paloiksi ja tarjoile raikaan salaatin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu