Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Valkokaali 1.5 kg
  • Hellmann's Caesar salaattikastike 3L 1.5 dl
  • Kesäkurpitsan siemen 100.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 5.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
  • Suola
  • Sokeri
  1. Valmistus

    1. Grillaa lohkotut kaalit molemmin puolin ja jäähdytä.2. Sekoita savuchili ja aromiöljy keskenään.3. Sekoita kurpitsansiemenet mausteöljyn joukkoon ja kumoa leivinpaperin päälle pellille. 4. Mausta suolalla ja sokerilla. Paahda siemeniä + 180C:ssa uunissa noin 5 minuuttia.5. Pilko grillatut kaalit.6. Kokoa salaatti laittamalla kaalit, siemenet ja salaattikastike kerroksittain tarjoiluastiaan tai lautaselle.