Crème Ninon - Ranskalainen tuorehernekeitto
Klassinen ranskalainen tuorehernekeitto hurmaa upealla maulla ja värillä. Rapea pekoni sopii keiton kanssa erinomaisesti. Perinteisesti Crème Ninon viimeistellään kuohuviinillä. Noin 3,5 l valmista keittoa.

Raaka-aineet
Crème Ninon - Ranskalainen tuorehernekeitto
−
+
€3.0
Keitto:
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.0 l
0%
Keltasipuli
/kg
0.35 kg
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
15.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Vesi
/l
1.5 l
0%
Herne, pakaste
/kg
1.35 kg
0%
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/l
0.2 l
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Kuohuviiniä
/
0.0
0%
/
Keitto:
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Keltasipuli 0.35 kg
-
Vesi 1.5 l
-
Herne, pakaste 1.35 kg
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.2 l
-
Suola ja mustapippuri
-
Kuohuviiniä
Valmistus
-
Keitto:
- Suikaloi sipulit ja kuullota niitä Aromiöljyssä 10 minuutin ajan.
- Lisää valkosipuli, kasvisfondi ja vesi.
- Keitä, kunnes sipulit ovat kypsiä.
- Lisää herneet ja Knorr Ruoka, keitä viiden minuutin ajan.
- Mausta ja aja keitto sileäksi.
- Viimeistele keitto halutessasi kuohuviinillä.