Crème Ninon - Ranskalainen tuorehernekeitto
Klassinen ranskalainen tuorehernekeitto hurmaa upealla maulla ja värillä. Rapea pekoni sopii keiton kanssa erinomaisesti. Perinteisesti Crème Ninon viimeistellään kuohuviinillä. Noin 3,5 l valmista keittoa.

Raaka-aineet
Keitto:
-
Keltasipuli 0.35 kg
-
Vesi 1.5 l
-
Herne, pakaste 1.35 kg
-
Suola ja mustapippuri
-
Kuohuviiniä
Valmistus
-
Keitto:
- Suikaloi sipulit ja kuullota niitä Aromiöljyssä 10 minuutin ajan.
- Lisää valkosipuli, kasvisfondi ja vesi.
- Keitä, kunnes sipulit ovat kypsiä.
- Lisää herneet ja Knorr Ruoka, keitä viiden minuutin ajan.
- Mausta ja aja keitto sileäksi.
- Viimeistele keitto halutessasi kuohuviinillä.