Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.05 l
  • Sipuli 0.3 kg
  • Vesi 0.7 l
  • Perunasosejauhe 0.18 kg
  • Pulled Chicken 0.25 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.02 kg
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 0.02 kg
  • Kananmuna 0.12 kg
  • Pankojauho 0.1 kg
  1. Työohje

    • Kuullota sipulit Aromiöljyssä ja jäähdytä.
    • Sekoita perunasoseaines, sipulit, kana ja mausteetveden joukkoon. Anna vetäytyä 2 h.
    • Ota massasta golfpallon kokoisia nokaireita ja muotoile ne pisaranmalliseksi.
    • Leivitä kananmunassa ja pankojauhoissa.
    • Uppopaista repeaksi.
    • Coxinhat voidaan myös pakastaa ennen paistoa.
    • Tarjoa esim. Dijon-chilimajoneesin kanssa.