Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.1 kg
  • Bataatti 0.5 kg
  • Peruna, kuorittu 0.5 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 30.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 3.0 g
  • Knorr Kalafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.8 dl
  • Vesi 1.0 l
  • Knorr Tomatino 3kg 1.0 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.3 l
  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 90.0 g
  • Maissi 0.15 kg
  • valkoista kalaa fileinä (turskaa, seitiä, koljaa tai ahventa) 1.0 kg
  • Kevät sipulia, vihreää chiliä, tuoretta korianteria ja limen lohkoja
  1. Valmistus

    • Kuulota pilkottuja sipuleita 10 minuuttia.
    • Lisää pilkotut bataatit ja perunat. Kuulota vielä viisi minuuttia.
    • Lisää valkosipuli, savuchili, kalafondi, vesi ja Tomatino.
    • Keitä hiljalleen, kunnes perunat ja bataatit ovat kypsiä.
    • Lisää Knorr Ruoka sekä Crème Bonjour keiton joukkoon ja kiehauta.
    • Lisää maissit sekä kalakuutiot ja hautua noin viisi minuuttia.
    • Koristele keitto kevätsipulilla, chilillä ja tuorealla korianterilla.
    • Tarjoile keitto limen lohkojen kera.