Choronkastike
Punaiseksi bearnaisekastikkeeksikin kutsuttu klassikko, joka on nimetty kehittäjänsä keittiömestari Alexandre Étienne Choronin mukaan. Sopii erinomaisesti esimerkiksi pihvin kanssa tarjoiltavaksi.
Raaka-aineet
Choronkastike
-
Vesi 0.8 l
-
Knorr Béarnaisekastike 0,888 kg/6 L 150.0 g
-
Tomaattipyre 80.0 g
-
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 200.0 g
-
Knorr Rakuuna Puré Professional 750g 20.0 g
Valmistus
-
Choronkastike
- Sekoita kastikeaines veteen ja kuumenna kokoajan sekoittaen
- Anna kiehua muutama minuutti
- Lisää tomaattipyre ja margariini
- Mausta rakuunapyreellä
- Kuumenna kastike
- Mikäli haluat kuohkeamman kastikkeen, voit porata siihen ilmaa sauvasekoittimella