Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Chili con pollo ja limekastike

  • Valkokaali 1.5 kg
  • Keltasipuli 1.5 kg
  • Broilerisuikale, kypsä 6.0 kg
  • Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L 0.3 l
  • Vesi 12.0 l
  • Knorr Tomaattikeittopohja 3,9kg/60L 1.5 kg
  • Linssi, punainen 0.8 kg
  • Juustokumina
  • Paprika, jauhettu
  • Chilijauhe 0.1 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.1 kg
  • Knorr Kanafondi 1 L/30 L 0.4 l
  • Valkoinen papu, säilyke 3.0 kg
  • Suola
  • Maustepippuri, rouhittu
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 5.0 l
  • Limemehu 0.2 l
  • Hunaja 0.1 kg
  • Valkopippuri
  1. Chili con pollo ja limekastike

    • Kuullota kaali ja sipuli Flora Juoksevassa Kasviöljyvalmisteessa
    • Lisää vesi, kastikeainekset ja linssit samalla sekoittaen
    • Anna kiehahtaa, lisää mausteet ja KNORR Kanafondi
    • Lisää kypsät broilerisuikaleet
    • Lisää pavut lopuksi, jotta ne eivät hajoa
    • Tarkista maku
    • Sekoita limekastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku
    • Tarjoa naan- tai pitaleivän kanssa
    • VINKKI! Chili con carne on suosittu kouluruoka, johon käytetään sika-nautajauhelihaa tai naudan jauhelihaa. Ilmaston kannalta fiksumpi vaihtoehto on käyttää esimerkiksi broileria. Sika-nautajauheliha kuormittaa ilmastoa kolme kertaa ja naudan jauheliha viisi kertaa niin paljon kuin broileri
    • Tähän ohjeeseen olemme valinneet lisäkkeenä tavallisesti käytetyn riisin sijaan leivän. Leiväksi sopii hyvin pitaleipä, naanleipä tai tortillalettu. Jos haluat ruokaisamman lisäkkeen, tarjoa perunoita, ohrasuurimoita tai esim. bulguria, jotka kuormittavat ilmastoa riisiä vähemmän