Menu

Raaka-aineet

+

Mausteseos

  • Kurkuma 5.0 g
  • kanelitanko 1.0 g
  • Kardemumma, jauhettu 1.0 g
  • Juustokumina 2.0 g
  • Korianteri, jauhettu 2.0 g
  • Valkopippuri 1.0 g
  • Neilikka, kokonainen

Currykastike


Länsi-Kapille ja Etelä-Afrikalle on tyypillistä kap-malesialainen keittiö. Siinä afrikkalainen keittiö sekoittuu perinteisiin, jotka saapuivat hollantilaisten tuomien orjien mukana Malesiasta ja Indonesiasta 1600- ja 1700-luvuilla. Cape Malay -kanacurry on runsasarominen kanapata, joka tarjoillaan herkullisen keltaisen riisin kanssa.

...

Valmistus

  1. Mausteseos

    • Sekoita kuivat mausteet keskenään.
  2. Currykastike

    • Kuullota sipulia Aromiöljyssä noin 5 minuuttia.
    • Pienennä lämpöä jasekoita joukkoon mausteseos, maustepyreet ja hienonnettu chili.Kuullota, kunnes mausteet alkavat tuoksua.
    • Lisää Tomatino, vesi ja kanafondi. Lisää perunalohkot ja ruskistetut broilerin suikaleet. Kuumenna kiehuvaksi.
    • Anna padan hautua, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarjoile pata keitetyn, kurkumalla keltaiseksi värjätyn riisin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu