Länsi-Kapille ja Etelä-Afrikalle on tyypillistä kap-malesialainen keittiö. Siinä afrikkalainen keittiö sekoittuu perinteisiin, jotka saapuivat hollantilaisten tuomien orjien mukana Malesiasta ja Indonesiasta 1600- ja 1700-luvuilla. Cape Malay -kanacurry on runsasarominen kanapata, joka tarjoillaan herkullisen keltaisen riisin kanssa.

Raaka-aineet
Mausteseos
-
Kurkuma 5.0 g
-
kanelitanko 1.0 g
-
Kardemumma, jauhettu 1.0 g
-
Juustokumina 2.0 g
-
Korianteri, jauhettu 2.0 g
-
Valkopippuri 1.0 g
-
Neilikka, kokonainen
Currykastike
-
Sipuli, silputtu 0.15 kg
-
Chili, tuore 0.01 kg
-
Vesi 0.5 l
-
Mango chutney 0.05 kg
-
Broilerisuikale, kypsä 0.75 kg
-
Peruna, kuorittu 0.85 kg
-
Korianteri 0.01 kg
Valmistus
-
Mausteseos
- Sekoita kuivat mausteet keskenään.
-
Currykastike
- Kuullota sipulia Aromiöljyssä noin 5 minuuttia.
- Pienennä lämpöä jasekoita joukkoon mausteseos, maustepyreet ja hienonnettu chili.Kuullota, kunnes mausteet alkavat tuoksua.
- Lisää Tomatino, vesi ja kanafondi. Lisää perunalohkot ja ruskistetut broilerin suikaleet. Kuumenna kiehuvaksi.
- Anna padan hautua, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarjoile pata keitetyn, kurkumalla keltaiseksi värjätyn riisin kanssa.