Cape Malay - afrikkalainen kanacurry
Länsi-Kapille ja Etelä-Afrikalle on tyypillistä kap-malesialainen keittiö. Siinä afrikkalainen keittiö sekoittuu perinteisiin, jotka saapuivat hollantilaisten tuomien orjien mukana Malesiasta ja Indonesiasta 1600- ja 1700-luvuilla. Cape Malay -kanacurry on runsasarominen kanapata, joka tarjoillaan herkullisen keltaisen riisin kanssa.

Raaka-aineet
Cape Malay - afrikkalainen kanacurry
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€7.56
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Mausteseos
Kurkuma
/g
5.0 g
0%
kanelitanko
/g
1.0 g
0%
Kardemumma, jauhettu
/g
1.0 g
0%
Juustokumina
/g
2.0 g
0%
Korianteri, jauhettu
/g
2.0 g
0%
Valkopippuri
/g
1.0 g
0%
Neilikka, kokonainen
/g
0.0 g
0%
Currykastike
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.05 l
0%
Sipuli, silputtu
/kg
0.15 kg
0%
Knorr Inkivääri Puré Professional 750g
/kg
0.03 kg
0%

Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/kg
0.05 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Chili, tuore
/kg
0.01 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.7 kg
0%

Vesi
/l
0.5 l
0%
Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L /50 L
/l
0.07 l
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Mango chutney
/kg
0.05 kg
0%
Broilerisuikale, kypsä
/kg
0.75 kg
0%
Peruna, kuorittu
/kg
0.85 kg
0%
Korianteri
/kg
0.01 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Mausteseos
-
Kurkuma 5.0 g
-
kanelitanko 1.0 g
-
Kardemumma, jauhettu 1.0 g
-
Juustokumina 2.0 g
-
Korianteri, jauhettu 2.0 g
-
Valkopippuri 1.0 g
-
Neilikka, kokonainen
Currykastike
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.05 l
-
Sipuli, silputtu 0.15 kg
-
Chili, tuore 0.01 kg
-
Vesi 0.5 l
-
Mango chutney 0.05 kg
-
Broilerisuikale, kypsä 0.75 kg
-
Peruna, kuorittu 0.85 kg
-
Korianteri 0.01 kg
Valmistus
-
Mausteseos
- Sekoita kuivat mausteet keskenään.
-
Currykastike
- Kuullota sipulia Aromiöljyssä noin 5 minuuttia.
- Pienennä lämpöä jasekoita joukkoon mausteseos, maustepyreet ja hienonnettu chili.Kuullota, kunnes mausteet alkavat tuoksua.
- Lisää Tomatino, vesi ja kanafondi. Lisää perunalohkot ja ruskistetut broilerin suikaleet. Kuumenna kiehuvaksi.
- Anna padan hautua, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarjoile pata keitetyn, kurkumalla keltaiseksi värjätyn riisin kanssa.