Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Mausteseos

  • Kurkuma 5.0 g
  • kanelitanko 1.0 g
  • Kardemumma, jauhettu 1.0 g
  • Juustokumina 2.0 g
  • Korianteri, jauhettu 2.0 g
  • Valkopippuri 1.0 g
  • Neilikka, kokonainen

Currykastike

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.05 l
  • Sipuli, silputtu 0.15 kg
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 0.03 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.05 kg
  • Chili, tuore 0.01 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 0.7 kg
  • Vesi 0.5 l
  • Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.07 l
  • Mango chutney 0.05 kg
  • Broilerisuikale, kypsä 0.75 kg
  • Peruna, kuorittu 0.85 kg
  • Korianteri 0.01 kg
  1. Mausteseos

    • Sekoita kuivat mausteet keskenään.
  2. Currykastike

    • Kuullota sipulia Aromiöljyssä noin 5 minuuttia.
    • Pienennä lämpöä jasekoita joukkoon mausteseos, maustepyreet ja hienonnettu chili.Kuullota, kunnes mausteet alkavat tuoksua.
    • Lisää Tomatino, vesi ja kanafondi. Lisää perunalohkot ja ruskistetut broilerin suikaleet. Kuumenna kiehuvaksi.
    • Anna padan hautua, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarjoile pata keitetyn, kurkumalla keltaiseksi värjätyn riisin kanssa.