Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Bulgogi:

  • Knorr Ketjap Manis Soijakastike 1 L 0.1 l
  • Knorr Häränlihafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.3 dl
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.2 dl
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 30.0 g
  • Seesamöljy 0.5 dl
  • Naudanlihasuikale, kypsä 1.5 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L

Majoneesi:

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.19 kg
  • Seesaminsiemen 50.0 g
  • Sitruunamehu 0.2 dl

Lisäkkeet ja viimeistely:

  • Kurkku 0.3 kg
  • Porkkana 0.3 kg
  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L 0.3 dl
  • Kevätsipuli 0.1 kg
  • Chilipaprika, punainen 10.0 g
  • Hot dog -sämpylä 1.5 kg
  1. Bulgogi:

    • Sekoita Ketjap Manis, Knorr fondit, valkosipulipyre ja seesamiöljy keskenään
    • Sekoita puolet bulgogi-kastikeesta lihojen joukkoon ja anna maustua hetken aikaa
    • Paista lihat ja nosta pakkiin
    • Sekoita loput kastikkeesta lihojen joukkon ja laita pakki lämpökaappiin
  2. Majoneesi:

    • Sekoita ainekset keskenään
    • Laita pursotinpussin ja anna maustua hetki kylmässä
  3. Lisäkkeet ja viimeistely:

    • Siivuta kurkut ja marinoi sitrusvinegretillä
    • Suikaloi porkkanat ja marinoi sitrusvinegretillä
    • Leikkaa kevätsipuli ja chili
    • Lämmitä hot dog-sämpylät ja täytä ne bugogilla sekä kasviksilla
    • Viimeistele majoneesilla ja seesaminsiemenillä