Raaka-aineet
Bulgogi:
-
Ketjap manis soijakastike 100.0 ml
-
Seesamöljy 0.5 dl
-
Naudanlihasuikale, kypsä 1.5 kg
Majoneesi:
-
Seesaminsiemen 50.0 g
-
Sitruunamehu 0.2 dl
Lisäkkeet ja viimeistely:
-
Kurkku 0.3 kg
-
Porkkana 0.3 kg
-
Kevätsipuli 0.1 kg
-
Chilipaprika, punainen 10.0 g
-
Hot dog -sämpylä 1.5 kg
Valmistus
-
Bulgogi:
- Sekoita Ketjap Manis, Knorr fondit, valkosipulipyre ja seesamiöljy keskenään
- Sekoita puolet bulgogi-kastikeesta lihojen joukkoon ja anna maustua hetken aikaa
- Paista lihat ja nosta pakkiin
- Sekoita loput kastikkeesta lihojen joukkon ja laita pakki lämpökaappiin
-
Majoneesi:
- Sekoita ainekset keskenään
- Laita pursotinpussin ja anna maustua hetki kylmässä
-
Lisäkkeet ja viimeistely:
- Siivuta kurkut ja marinoi sitrusvinegretillä
- Suikaloi porkkanat ja marinoi sitrusvinegretillä
- Leikkaa kevätsipuli ja chili
- Lämmitä hot dog-sämpylät ja täytä ne bugogilla sekä kasviksilla
- Viimeistele majoneesilla ja seesaminsiemenillä