Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kastike

  • Vesi 8.0 l
  • KNORR Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 0.5 kg
  • Knorr Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 L 0.4 kg
  • Karpalomehutiiviste 1.0 l
  • Broilerin fileesuikale, kypsä 5.0 kg
  • Rosmariini 8.0 g
  • Karpalo, pakaste 0.5 kg
  1. Kastike

    • Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja kuumenna kiehuvaksi
    • Anna kiehua muutama minuutti, kunnes kastike sakenee
    • Lisää joukkoon mehutiiviste, rosmariini ja broilerisuikaleet
    • Kuumenna ja koristele karpaloilla
    • Tarjoile perunoiden,perunasoseen tai täysjyväriisin kanssa