Menu

Raaka-aineet

+

Broccoli-choritzokeitto

  • Vesi 24.0 l
  • Peruna, kuorittu 3.0 kg
  • Linssi, vihreä 1.5 kg
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.2 kg
  • Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.3 kg
  • Kukkakaali 4.3 kg
  • Parsakaali 4.3 kg
  • Chorizo 2.0 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 2.8 l

...

Valmistus

  1. Broccoli-choritzokeitto

    • Kuumenna vesi kiehuvaksi
    • Lisää perunakuutiot ja huuhdotut linssit
    • Mausta liemillä
    • Anna kiehua kunnes perunat ja linssit ovat lähes kypsiä
    • Lisää kukka- ja parsakaalinnuput sekä kuutioitu Choritzo-makkara
    • Lisää Knorr Ruoka 15 % ja hauduta kypsäksi
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu