Raaka-aineet
Broccoli-choritzokeitto
-
Vesi 24.0 l
-
Peruna, kuorittu 3.0 kg
-
Linssi, vihreä 1.5 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.2 kg
-
Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.3 kg
-
Kukkakaali 4.3 kg
-
Parsakaali 4.3 kg
-
Chorizo 2.0 kg
Valmistus
-
Broccoli-choritzokeitto
- Kuumenna vesi kiehuvaksi
- Lisää perunakuutiot ja huuhdotut linssit
- Mausta liemillä
- Anna kiehua kunnes perunat ja linssit ovat lähes kypsiä
- Lisää kukka- ja parsakaalinnuput sekä kuutioitu Choritzo-makkara
- Lisää Knorr Ruoka 15 % ja hauduta kypsäksi