+

Naudan kuve:

Sherrykastike:

Lisäkkeet ja viimeistely:

  • Ankanmaksa, terriini 0.3 kg
  • Vuokaleipä
  • Vihreä papu 300 g
  • Minipinaatti 1 kg
  • Tryffeli, musta
  1. Naudan kuve:

    Ruskista naudan kuve molemmin puolin kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Loppukypsennä 160-asteisessa uunissa noin 5-7 minuuttia ja anna vetäytyä20 minuuttia. Viipaloi liha juuri ennen tarjoilua.
  2. Sherrykastike:

    Pilko kasvikset. Hauduta porkkanoita, palsternakkaa ja sipuleita20 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää lämpöä ja kaada viinit joukkoon. Keitä kasaan, kunnes nestettä on puolet jäljellä. Lisää mausteet ja demi glace. Keitäkastike puoleenja siivilöi. Viimeistele mustaherukkahyytelöllä ja tilkalla hyvää sherryä. Mausta suolalla ja pippurilla
  3. Lisäkkeet ja viimeistely:

    Leikkaa ankanmaksaterriini 10 siivuun. Stanssaa vuokaleivästä ankanmaksaterriinin kokoisia leipäviipaleita. Paahda leivät ja laita terriini leivän päälle. Keitä vihreät pavut suolavedessä napakan kypsiksi. Pyöräytä pinaatit nopeasti kuumalla pannulla ja mausta suolalla. Viimeistele annos ohuilla tryffelilastuilla.
+