Black Angus-naudan kuvetta Rossini
Suomen kokkimaajoukkueen resepti

Raaka-aineet
Black Angus-naudan kuvetta Rossini
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€1.57
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Naudan kuve:
Naudan kuvepihvi
/kg
1.6 kg
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.0 dl
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Sherrykastike:
Salottisipuli
/g
100.0 g
0%
Porkkana
/g
100.0 g
0%
Palsternakka
/g
100.0 g
0%
Valkosipuli
/g
20.0 g
0%
Madeira
/l
0.5 l
0%
Sherry
/l
0.2 l
0%
Knorr Professional Demi Glace 1 L
/l
1.0 l
0%
Timjaminoksa
/kpl
3.0 kpl
0%
Mustapippuri, kokonainen
/g
0.0 g
0%
Mustaherukkahyytelö
/g
0.0 g
0%
Lisäkkeet ja viimeistely:
Ankanmaksa, terriini
/kg
0.3 kg
0%
Vuokaleipä
/g
0.0 g
0%
Vihreä papu
/g
300.0 g
0%
Minipinaatti
/kg
1.0 kg
0%
Tryffeli, musta
/g
0.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Naudan kuve:
-
Naudan kuvepihvi 1.6 kg
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Suola ja mustapippuri
Sherrykastike:
-
Salottisipuli 100.0 g
-
Porkkana 100.0 g
-
Palsternakka 100.0 g
-
Valkosipuli 20.0 g
-
Madeira 0.5 l
-
Sherry 0.2 l
-
Knorr Professional Demi Glace 1 L 1.0 l
-
Timjaminoksa 3.0 kpl
-
Mustapippuri, kokonainen
-
Mustaherukkahyytelö
Lisäkkeet ja viimeistely:
-
Ankanmaksa, terriini 0.3 kg
-
Vuokaleipä
-
Vihreä papu 300.0 g
-
Minipinaatti 1.0 kg
-
Tryffeli, musta
Valmistus
-
Naudan kuve:
Ruskista naudan kuve molemmin puolin kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Loppukypsennä 160-asteisessa uunissa noin 5-7 minuuttia ja anna vetäytyä20 minuuttia. Viipaloi liha juuri ennen tarjoilua. -
Sherrykastike:
Pilko kasvikset. Hauduta porkkanoita, palsternakkaa ja sipuleita20 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää lämpöä ja kaada viinit joukkoon. Keitä kasaan, kunnes nestettä on puolet jäljellä. Lisää mausteet ja demi glace. Keitäkastike puoleenja siivilöi. Viimeistele mustaherukkahyytelöllä ja tilkalla hyvää sherryä. Mausta suolalla ja pippurilla -
Lisäkkeet ja viimeistely:
Leikkaa ankanmaksaterriini 10 siivuun. Stanssaa vuokaleivästä ankanmaksaterriinin kokoisia leipäviipaleita. Paahda leivät ja laita terriini leivän päälle. Keitä vihreät pavut suolavedessä napakan kypsiksi. Pyöräytä pinaatit nopeasti kuumalla pannulla ja mausta suolalla. Viimeistele annos ohuilla tryffelilastuilla.