Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Biisoninlihaa 1.0 kg
  • Suola ja mustapippuri
  • Keltasipuli 0.2 kg
  • Juuriselleri 0.15 kg
  • Paprika, vihreä 0.2 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 0.2 kg
  • Knorr Häränlihafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.5 dl
  • Vesi 1.0 l
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 60.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 20.0 g
  • Knorr Tahnamauste Timjami 340 g 10.0 g
  • Laakerinlehti 2.0 g
  • Mustapippuri, kokonainen 10.0 g
  • Mustapapu, säilyke 1.0 kg
  • Ranskankermaa, tomaattia ja persiljaa
  1. Valmistus

    • Ruskista lihat ja mausta suolalla sekä pippurilla.
    • Lisää keltasipulit, juurisellerit ja paprikat.
    • Ruskista vielä viisi minuuttia.
    • Lisää Tomatino, fondi, vesi, maustetahnat ja kuivamausteet.
    • Hauduta pataa kannen alla, kunnes lihat ovat mureita.
    • Lisää vettä, jos tarvetta.
    • Lisää mustat pavut ja hauduta vielä hetki.
    • Mausta tarpeen mukaan.
    • Tarjoile pata ranskankerman, tomaattikuutioiden ja persiljan kera.