Biisoni-papupata
Biisonilla oli merkittävä rooli Pohjois-Amerikan tasankointiaanelle. Näitä suuria eläimiä oli 1800-luvun alussa miljoonia, mutta vuosisadan vaihtuessa niiden kanta laski n. 1 000 eläimeen. Biisonien metsästys lopetettiin ja nyt kanta on jo kestävällä pohjalla. Jos biisoninlihaa ei ole saatavilla, voit korvat sen naudanlihalla.

Raaka-aineet
Biisoni-papupata
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€2.61
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistus
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.0 l
0%
Biisoninlihaa
/kg
1.0 kg
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Keltasipuli
/kg
0.2 kg
0%
Juuriselleri
/kg
0.15 kg
0%
Paprika, vihreä
/kg
0.2 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.2 kg
0%

Knorr Häränlihafondi, tiiviste 1 L/50 L
/dl
0.5 dl
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Vesi
/l
1.0 l
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
60.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Knorr Tahnamauste Timjami 340 g
/g
10.0 g
0%

Laakerinlehti
/g
2.0 g
0%
Mustapippuri, kokonainen
/g
10.0 g
0%
Mustapapu, säilyke
/kg
1.0 kg
0%
Ranskankermaa, Tomaattia Ja Persiljaa
/
0.0
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistus
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Biisoninlihaa 1.0 kg
-
Suola ja mustapippuri
-
Keltasipuli 0.2 kg
-
Juuriselleri 0.15 kg
-
Paprika, vihreä 0.2 kg
-
Vesi 1.0 l
-
Laakerinlehti 2.0 g
-
Mustapippuri, kokonainen 10.0 g
-
Mustapapu, säilyke 1.0 kg
-
Ranskankermaa, Tomaattia Ja Persiljaa
Valmistus
-
Valmistus
- Ruskista lihat ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Lisää keltasipulit, juurisellerit ja paprikat.
- Ruskista vielä viisi minuuttia.
- Lisää Tomatino, fondi, vesi, maustetahnat ja kuivamausteet.
- Hauduta pataa kannen alla, kunnes lihat ovat mureita.
- Lisää vettä, jos tarvetta.
- Lisää mustat pavut ja hauduta vielä hetki.
- Mausta tarpeen mukaan.
- Tarjoile pata ranskankerman, tomaattikuutioiden ja persiljan kera.