Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus


Biisonilla oli merkittävä rooli Pohjois-Amerikan tasankointiaanelle. Näitä suuria eläimiä oli 1800-luvun alussa miljoonia, mutta vuosisadan vaihtuessa niiden kanta laski n. 1 000 eläimeen. Biisonien metsästys lopetettiin ja nyt kanta on jo kestävällä pohjalla. Jos biisoninlihaa ei ole saatavilla, voit korvat sen naudanlihalla.

...

Valmistus

  1. Valmistus

    • Ruskista lihat ja mausta suolalla sekä pippurilla.
    • Lisää keltasipulit, juurisellerit ja paprikat.
    • Ruskista vielä viisi minuuttia.
    • Lisää Tomatino, fondi, vesi, maustetahnat ja kuivamausteet.
    • Hauduta pataa kannen alla, kunnes lihat ovat mureita.
    • Lisää vettä, jos tarvetta.
    • Lisää mustat pavut ja hauduta vielä hetki.
    • Mausta tarpeen mukaan.
    • Tarjoile pata ranskankerman, tomaattikuutioiden ja persiljan kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu