Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Bataattihummus Korma

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Bataatti 0.8 kg
  • Kikherne, säilyke 0.3 kg
  • Knorr Korma tahna 4x1,1kg 100.0 g
  • Vesi 1.0 l
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.2 dl
  • Kookoskerma 0.2 l
  • Suola 7.0 g
  • Paahdetut siemenet
  • Oliiviöljy
  1. Bataattihummus Korma

    • Kuori ja kuutioi bataatit
    • Freesaa bataatteja ja kikherneitä Aromiöljyssä viiden minuutin ajan
    • Lisää Korma-maustetahna ja freesaa vielä minuutin ajan
    • Lisää vesi ja kasvisfondi
    • Keitä hiljalleen, kunnes bataatit ovat pehmenneet
    • Lisää lopuksi kookoskerma ja suola
    • Aja kutterilla tasaiseksi tahnaksi
    • Ohenna tarvittaessa vedellä
    • Jäähdytä
    • Koristele paahdetuilla siemenillä sekä oliiviöljyllä