Menu

Raaka-aineet

+

Bataattihummus Korma


Bataattihummus Korma soveltuu lisukkeeksi, levitteeksi, dippikastikkeeksi ja esimerkiksi tortilloiden tai piirakoiden täytteeksi.

...

Valmistus

  1. Bataattihummus Korma

    • Kuori ja kuutioi bataatit
    • Freesaa bataatteja ja kikherneitä Aromiöljyssä viiden minuutin ajan
    • Lisää Korma-maustetahna ja freesaa vielä minuutin ajan
    • Lisää vesi ja kasvisfondi
    • Keitä hiljalleen, kunnes bataatit ovat pehmenneet
    • Lisää lopuksi kookoskerma ja suola
    • Aja kutterilla tasaiseksi tahnaksi
    • Ohenna tarvittaessa vedellä
    • Jäähdytä
    • Koristele paahdetuilla siemenillä sekä oliiviöljyllä
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu