Raaka-aineet
Bataattihummus Korma
-
Bataatti 0.8 kg
-
Kikherne, säilyke 0.3 kg
-
Vesi 1.0 l
-
Kookoskerma 0.2 l
-
Suola 7.0 g
-
Paahdetut siemenet
-
Oliiviöljy
Valmistus
-
Bataattihummus Korma
- Kuori ja kuutioi bataatit
- Freesaa bataatteja ja kikherneitä Aromiöljyssä viiden minuutin ajan
- Lisää Korma-maustetahna ja freesaa vielä minuutin ajan
- Lisää vesi ja kasvisfondi
- Keitä hiljalleen, kunnes bataatit ovat pehmenneet
- Lisää lopuksi kookoskerma ja suola
- Aja kutterilla tasaiseksi tahnaksi
- Ohenna tarvittaessa vedellä
- Jäähdytä
- Koristele paahdetuilla siemenillä sekä oliiviöljyllä