Avotulella paahdettu kaalisalaatti, vuohengruyerekreemi ja piparjuurta.

Raaka-aineet
Avotulella paahdettu kaalisalaatti, vuohengruyerekreemi ja piparjuurta.
−
+
€4.17
Kaalisalaatti
Kevät kaali
/g
300.0 g
0%
Bimi
/g
300.0 g
0%
Kiinankaali, violetti
/g
100.0 g
0%
Horsman varsi
/g
100.0 g
0%
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/ml
30.0 ml
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/dg
0.0 dg
0%
Gruyerekreemi
Rama Professional Kuohu 31% 1 L
/ml
200.0 ml
0%
Sitruuna
/kpl
1.0 kpl
0%
Valkosipuli, raastettuna
/g
10.0 g
0%
Lehtipersilja
/g
20.0 g
0%
Timjaminoksa
/kpl
2.0 kpl
0%
Vuohen Gruyere
/g
80.0 g
0%
Suola
/g
1.0 g
0%
/
Kaalisalaatti
-
Kevät kaali 300.0 g
-
Bimi 300.0 g
-
Kiinankaali, violetti 100.0 g
-
Horsman varsi 100.0 g
-
Suola
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
Gruyerekreemi
-
Rama Professional Kuohu 31% 1 L 200.0 ml
-
Sitruuna 1.0 kpl
-
Valkosipuli, raastettuna 10.0 g
-
Lehtipersilja 20.0 g
-
Timjaminoksa 2.0 kpl
-
Vuohen Gruyere 80.0 g
-
Suola 1.0 g
Valmistus
-
Kaalisalaatti
Pikkelöi kaali 1-2-3 liemessä. Leikkaa ohueksi suikaleeksi. Ryöpää varsiparsakaali reilusti suolatussa liemessä ja jäähdytä. Revi kiinankallista sopivan kokoisia lehtiä. Paahda kaaleja ja horsman varsia siivilässä hiilloksen päällä. Kaada kulhoon ja mausta vinegretillä, suolalla ja mustapippurilla. -
Gruyerekreemi
Kiehauta kaikkia ainekset paitsi Gruyere. Laita levyltä sivuun ja anna maustua 20 minuuttia. Siivilöi. Kuumenna makukerma. Raasta Gruyere. Laita gruyere pystyblenderiin ja sekoita. Lisää kuuma makukerma ohuena nauhana juuston sekaan kunnes sileää. Laita pursotinpussiin ja jäähdytä. -
Esillelaitto
Nosta grillatut kasvikset lautaselle. Pursota kreemiä. Raasta päälle piparjuurta ja Gruyereä. Viimeistele annos villiyrteillä esim. Litulaukalla, Suolaheinällä, Karhunlaukalla, sarviorkeilla, krasseilla jne..