Avotulella paahdettu kaalisalaatti, vuohengruyerekreemi ja piparjuurta.

Raaka-aineet
Avotulella paahdettu kaalisalaatti, vuohengruyerekreemi ja piparjuurta.
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€4.17
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Kaalisalaatti
Kevät kaali
/g
300.0 g
0%
Bimi
/g
300.0 g
0%
Kiinankaali, violetti
/g
100.0 g
0%
Horsman varsi
/g
100.0 g
0%
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/ml
30.0 ml
0%

Suola
/kg
0.0 kg
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/dg
0.0 dg
0%
Gruyerekreemi
Rama Professional Kuohu 31% 1 L
/ml
200.0 ml
0%
Sitruuna
/kpl
1.0 kpl
0%
Valkosipuli, raastettuna
/g
10.0 g
0%
Lehtipersilja
/g
20.0 g
0%
Timjaminoksa
/kpl
2.0 kpl
0%
Vuohen Gruyere
/g
80.0 g
0%
Suola
/g
1.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Kaalisalaatti
-
Kevät kaali 300.0 g
-
Bimi 300.0 g
-
Kiinankaali, violetti 100.0 g
-
Horsman varsi 100.0 g
-
Suola
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
Gruyerekreemi
-
Rama Professional Kuohu 31% 1 L 200.0 ml
-
Sitruuna 1.0 kpl
-
Valkosipuli, raastettuna 10.0 g
-
Lehtipersilja 20.0 g
-
Timjaminoksa 2.0 kpl
-
Vuohen Gruyere 80.0 g
-
Suola 1.0 g
Valmistus
-
Kaalisalaatti
Pikkelöi kaali 1-2-3 liemessä. Leikkaa ohueksi suikaleeksi. Ryöpää varsiparsakaali reilusti suolatussa liemessä ja jäähdytä. Revi kiinankallista sopivan kokoisia lehtiä. Paahda kaaleja ja horsman varsia siivilässä hiilloksen päällä. Kaada kulhoon ja mausta vinegretillä, suolalla ja mustapippurilla. -
Gruyerekreemi
Kiehauta kaikkia ainekset paitsi Gruyere. Laita levyltä sivuun ja anna maustua 20 minuuttia. Siivilöi. Kuumenna makukerma. Raasta Gruyere. Laita gruyere pystyblenderiin ja sekoita. Lisää kuuma makukerma ohuena nauhana juuston sekaan kunnes sileää. Laita pursotinpussiin ja jäähdytä. -
Esillelaitto
Nosta grillatut kasvikset lautaselle. Pursota kreemiä. Raasta päälle piparjuurta ja Gruyereä. Viimeistele annos villiyrteillä esim. Litulaukalla, Suolaheinällä, Karhunlaukalla, sarviorkeilla, krasseilla jne..