Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Kaalisalaatti

Gruyerekreemi

  • Rama Professional Kuohu 31% 1 L 200.0 ml
  • Sitruuna 1.0 kpl
  • Valkosipuli, raastettuna 10.0 g
  • Lehtipersilja 20.0 g
  • Timjaminoksa 2.0 kpl
  • Vuohen Gruyere 80.0 g
  • Suola 1.0 g

Valmistus

  1. Kaalisalaatti

    Pikkelöi kaali 1-2-3 liemessä. Leikkaa ohueksi suikaleeksi. Ryöpää varsiparsakaali reilusti suolatussa liemessä ja jäähdytä. Revi kiinankallista sopivan kokoisia lehtiä. Paahda kaaleja ja horsman varsia siivilässä hiilloksen päällä. Kaada kulhoon ja mausta vinegretillä, suolalla ja mustapippurilla.
  2. Gruyerekreemi

    Kiehauta kaikkia ainekset paitsi Gruyere. Laita levyltä sivuun ja anna maustua 20 minuuttia. Siivilöi. Kuumenna makukerma. Raasta Gruyere. Laita gruyere pystyblenderiin ja sekoita. Lisää kuuma makukerma ohuena nauhana juuston sekaan kunnes sileää. Laita pursotinpussiin ja jäähdytä.
  3. Esillelaitto

    Nosta grillatut kasvikset lautaselle. Pursota kreemiä. Raasta päälle piparjuurta ja Gruyereä. Viimeistele annos villiyrteillä esim. Litulaukalla, Suolaheinällä, Karhunlaukalla, sarviorkeilla, krasseilla jne..