Menu

Raaka-aineet

+

Kasvikset:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Peruna 0.5 kg
  • Sipuli 0.3 kg
  • Kukkakaali 0.5 kg
  • Kesäkurpitsa 0.3 kg
  • Suola ja mustapippuri

Kastike:

Viimeistely:

  • Korianteri, tuore 10.0 g
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.2 l

Tajine tai tagine on savinen valmistus astia, joka on alun perin Marokosta kotoisin. Sieltä tämä valmistustapa on levinnyt laajalti pohjois-afrikkaan ja lähi-itään. Tämä mausteinen kasvisversio sopii niin arkeen kuin juhlaan.

...

Valmistus

  1. Kasvikset:

    • Pyörittele pilkotut perunat Aromiöljyssä ja mausta.
    • Paahda perunoita 180 asteessa lähes kypsiksi.
    • Lisää pilkottu sipuli joukkoon ja paahda perunat sekä sipulit kypsiksi.
    • Pyörittele loput kasvikset Aromiöljyssä ja mausta.
    • Paahda kasviksia 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Kastike:

    • Freesaa kuivamausteita parin minuutin ajan Aromiöljyssä.
    • Lisää loput ainekset ja anna hautua viiden minuutin ajan.
    • Sekoita Maizena pieneen tilkkaan vettä ja sekoita se kiehuvaan nesteeseen.
    • Keitä pari minuuttia ja kaada kuuma kastike paahdettujen kasvisten päälle.
    • Voit valmistaa kastikkeen edellisenä päivänä ja kuumentaa menekin mukaan.
    • Yhteen GN-vuokaan tulee noin 1,6 l kastiketta.
  3. Viimeistely:

    • Koristele annos tuoreella korianterilla tai vaihtoehtoisesti persiljalla.
    • Tarjoile pata Knorr Fraichen ja couscousin tai keitetyn riisin kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu