Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kasvikset:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Peruna 0.5 kg
  • Sipuli 0.25 kg
  • Kukkakaali 0.5 kg
  • Kesäkurpitsa 0.25 kg
  • Suola ja mustapippuri

Kastike:

  • kanelitanko 5.0 g
  • Juustokumina 5.0 g
  • Kardemumma, jauhettu 2.0 g
  • Kurkuma 2.0 g
  • Vesi 0.5 l
  • KNORR Kasvisliemi Professional 2 x 800 g/64 L 0.04 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 0.4 kg
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 25.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 12.0 g
  • keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 0.1 kg
  • Aprikoosi, kuivattu 0.08 kg
  • Maizena Snowflake 4 kg 15.0 g

Viimeistely:

  • Korianteri, tuore 10.0 g
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.15 l
  1. Kasvikset:

    • Pyörittele pilkotut perunat Aromiöljyssä ja mausta.
    • Paahda perunoita 180 asteessa lähes kypsiksi.
    • Lisää pilkottu sipuli joukkoon ja paahda perunat sekä sipulit kypsiksi.
    • Pyörittele loput kasvikset Aromiöljyssä ja mausta.
    • Paahda kasviksia 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Kastike:

    • Freesaa kuivamausteita parin minuutin ajan Aromiöljyssä.
    • Lisää loput ainekset ja anna hautua viiden minuutin ajan.
    • Sekoita Maizena pieneen tilkkaan vettä ja sekoita se kiehuvaan nesteeseen.
    • Keitä pari minuuttia ja kaada kuuma kastike paahdettujen kasvisten päälle.
    • Voit valmistaa kastikkeen edellisenä päivänä ja kuumentaa menekin mukaan.
    • Yhteen GN-vuokaan tulee noin 1,6 l kastiketta.
  3. Viimeistely:

    • Koristele annos tuoreella korianterilla tai vaihtoehtoisesti persiljalla.
    • Tarjoile pata Knorr Fraichen ja couscousin tai keitetyn riisin kera.