Tomaatti-kookospannu
Helposti valmistuva ja makumaailmaltaan runsas kalapata lämmittää sydäntä talven pimeydessä. Tarjoile vastakeitetyn riisin ja tuoreen porkkana-appelsiinisalaatin kanssa. Ruoka voidaan tarjoilla myös vegaanisena. Vaihda kala esimerkiksi The Vegetarian Butcherin NoChicken Chunks -paloihin.

Raaka-aineet
Tomaatti-kookospannu
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Tomaatti-kookospannun valmistelu:


Porkkana-appelsiinisalaatti

Raaka-aineen nimi
Tomaatti-kookospannun valmistelu:
-
Rypsiöljy 30.0 g
-
Sipuli 140.0 g
-
Laakerinlehti 1.0 kpl
-
Kookosmaito, säilötty 1.0 l
-
Vesi 500.0 ml
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 35.0 g
-
Suola 8.0 g
-
Bataatti 750.0 g
-
Peruna 750.0 g
-
Paprika, punainen 400.0 g
-
Seitifilee, pakaste 1.0 kg
-
Limemehu 0.5 dl
Porkkana-appelsiinisalaatti
-
Porkkana 400.0 g
-
Soijapapu 250.0 g
-
Appelsiini 200.0 g
-
Korianteri, tuore 25.0 g
-
Seesaminsiemen
Valmistus
-
Tomaatti-kookospannun valmistelu:
- Kuullota sipuli pehmeäksi. Lisää valkosipulipyree, tomaatti, kookosmaito, vesi, laakerinlehti, suola ja kasvisliemi. Keitä ja lisää perunat ja bataatit. Anna hautua 10 minuuttia, kunnes perunat pehmenevät.
- Lisää pippuri ja mausta limetillä. Anna kiehua vielä noin minuutin ajan. Lisää kala ja anna sen höyrystyä valmiiksi kannen alla.
- Tarjoilun yhteydessä koristele annos kookoshiutaleilla ja tuoreella korianterilla. Valmista lisukkeiksi tuore porkkana-appelsiinisalaatti ja höyrytettya riisiä
-
Porkkana-appelsiinisalaatti
Sekoita soijapavut porkkanoiden, appelsiinin, hienonnetun korianterin ja Hellmann's-sitrusvinaigretten kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää päälle paahdettuja seesaminsiemeniä.