Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Vesi 10.0 l
  • KNORR Kalaliemi 1,5kg/100L 0.4 kg
  • Maustepippuri, kokonainen 0.01 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 1.35 kg
  • Peruna, kypsä, kuutio 8.0 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 5.0 l
  • Kirjolohikuutio 6.0 kg
  • Turun Sinappia Mieto 6 kg 0.35 kg
  • Tilli 0.1 kg
  1. Työohje

    • Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kalaliemiaines ja muut mausteet. Lisää kiehuvaan nesteeseen sipulit ja perunat. Hauduta lähes kypsäksi.
    • Lisääkeittoon Knorr Ruoka 15 % ja kalakuutiot. Hauduta kypsäksi. Mausta valmis keitto sinapilla tai tarjoase erikseen. Koristele tillillä. Tarkista suola.