Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

keitto ja viimeistely:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 2.0 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 60.0 g
  • Valkoviini 0.5 l
  • KNORR Lihaliemi Professional 2x 800 g/64 L 80.0 g
  • Vesi 2.0 l
  • Knorr Tahnamauste Timjami 340 g 6.0 g
  • Suola 15.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Maalaisleipää ja juustoraastetta
  1. keitto ja viimeistely:

    • Suikaloi sipulit ja kuullota niitä Aromiöljyssä miedolla lämmöllä 20 minuuttia.
    • Lisää valkosipuli ja valkoviini.
    • Kiehauta.
    • Lisää lihaliemi, vesi, timjami ja mausteet.
    • Kiehauta ja tarkasta sipulin kypsyys.
    • Annostele keitto kulhoihin.
    • Laita leipäviipale ja juustoraaste päälle ja gratinoi.