Menu

Raaka-aineet

+

keitto ja viimeistely:


Ranskalaisten bistrojen klassikkokeitto, joka maistuu taivaalliselta. Perinteisesti keitto viimeistellään maalaisleipä siivulla ja runsaalla keolla Comtè-juustoa, mutta kotimainen Emmentalikin käy hyvin. Tästä reseptistä tulee n. 3,5 l keittoa.

...

Valmistus

  1. keitto ja viimeistely:

    • Suikaloi sipulit ja kuullota niitä Aromiöljyssä miedolla lämmöllä 20 minuuttia.
    • Lisää valkosipuli ja valkoviini.
    • Kiehauta.
    • Lisää lihaliemi, vesi, timjami ja mausteet.
    • Kiehauta ja tarkasta sipulin kypsyys.
    • Annostele keitto kulhoihin.
    • Laita leipäviipale ja juustoraaste päälle ja gratinoi.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu