Purjo-perunakeitto
Tämä helppo ja herkullinen keitto ei turhaan ole klassikko. Samettisen täyteläinen maku hivelee kaikkien makuaisteja. Tästä tulee noin 2,5 l valmista keittoa.

Raaka-aineet
Purjo-perunakeitto
−
+
€0.87
Keitto:
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.0 l
0%
Keltasipuli
/kg
0.2 kg
0%
Purjo
/kg
0.4 kg
0%
Peruna
/kg
0.5 kg
0%
Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L
/dl
0.5 dl
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Vesi
/l
1.7 l
0%
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/l
0.5 l
0%
Suola
/g
10.0 g
0%
Mustapippuri, rouhittu
/g
0.0 g
0%
/
Keitto:
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Keltasipuli 0.2 kg
-
Purjo 0.4 kg
-
Peruna 0.5 kg
-
Vesi 1.7 l
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.5 l
-
Suola 10.0 g
-
Mustapippuri, rouhittu
Valmistus
-
Keitto:
- Silppua sipulit ja pilko loput kasvikset.
- Kuullota sipuleita Aromiöljyssä 10 minuutin ajan.
- Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä viisi minuuttia.
- Lisää kasvisfondi ja vesi.
- Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Lisää Knorr Ruoka ja mausteet.
- Aja keitto tasaiseksi ja tarkista maku.