Purjo-perunakeitto
Tämä helppo ja herkullinen keitto ei turhaan ole klassikko. Samettisen täyteläinen maku hivelee kaikkien makuaisteja. Tästä tulee noin 2,5 l valmista keittoa.

Raaka-aineet
Keitto:
-
Keltasipuli 0.2 kg
-
Purjo 0.4 kg
-
Peruna 0.5 kg
-
Vesi 1.7 l
-
Suola 10 g
-
Mustapippuri, rouhittu
Valmistus
-
Keitto:
- Silppua sipulit ja pilko loput kasvikset.
- Kuullota sipuleita Aromiöljyssä 10 minuutin ajan.
- Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä viisi minuuttia.
- Lisää kasvisfondi ja vesi.
- Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Lisää Knorr Ruoka ja mausteet.
- Aja keitto tasaiseksi ja tarkista maku.