Raaka-aineet
Hampurilaispihvit:
-
Jauheliha, nauta 1.5 kg
-
Punajuuri, etikkaliemessä 0.3 kg
-
Persilja 50.0 g
-
Suola ja mustapippuri
Paprikamajoneesi:
-
Mustapippuri, rouhittu
Lisäkkeet ja viimeistely:
-
Suolakurkku 200.0 g
-
Porkkana 150.0 g
-
punasipuli 100.0 g
-
Sokeri
-
Hampurilaissämpylä 10.0 kpl
Valmistus
-
Hampurilaispihvit:
- Sekoita ainekset keskenään ja muotoile 10 pihviä
- Grillaa pihvit ja kypsennä uunissa, jos tarvetta
-
Paprikamajoneesi:
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta
-
Lisäkkeet ja viimeistely:
- Siivuta suolakurkut
- Suikaloi porkkana ja punasipuli, mausta nevinegretillä sekä sokerilla
- Kasaa hampurilaiset