Raaka-aineet
keitto ja viimeistely:
-
Kiinankaali 1.0 kg
-
Vesi 1.0 l
-
Sokeri, tumma 0.15 kg
-
Riisiviinietikka 0.3 l
-
tai
-
valkoviinietikka 0.3 l
-
Tomaattipyre 0.1 kg
-
Kalakastike (fish sauce) 0.2 dl
-
Suola 10.0 g
-
tofua 0.3 kg
-
Korianteri, tuore
-
Seesaminsiemen
Valmistus
-
keitto ja viimeistely:
- Leikkaa kiinankaali ja laita sivuun odottamaan
- Lisää vesi, sokeri, etikka, pyreet, kalakastike ja kasvisfondi kattilaan
- Kiehauta ja mausta suolalla
- Lisää kiinanakaalit ja keitä vartin verran
- Tarkista maku
- Lisää kuutioitu tofu, leikattu korianteri ja seesaminsiemenet