Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

  • Vesi 2.0 l
  • Herne 400.0 g
  • Parsa, tuore 500.0 g
  • Pinaatti, tuore 200.0 g
  • Valkosipuli 15.0 g
  • Sitruuna 2.0 kpl
  • Lime 2.0 kpl
  • Rahka 300.0 g
  • Spirulina
  • keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 200.0 g
  • Rypsiöljy
  • Tuoreita Yrttejä Koristeluun
  • Suola ja mustapippuri

Tähän sosekeittoon voi käyttää kaikkia vihreitä vihanneksia. Tässä ohjeessa on käytetty tuoreita herneitä, vihreää parsaa ja pinaattia.

...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Tähän sosekeittoon voi käyttää kaikkia vihreitä vihanneksia. Tässä ohjeessa on käytetty tuoreita herneitä, vihreää parsaa ja pinaattia.
    • Leikkaa pari valkosipulinkynttä pienemmiksi paloiksi ja paista ne kullanruskeiksi oliiviöljyssä pannulla. (Älä anna niiden saada liikaa väriä, jottei niistä tulisi kitkerän makuisia. Niiden on kuitenkin oltava kullanruskeita ja rapeita.)
    • Lisää pannulle pinaatti, tuore parsa ja herneet ja mausta ne kasvisliemirakeilla, suolalla ja pippurilla. Paista seosta noin 2 minuuttia. Laita se sitten tehosekoittimeen veden, oliiviöljyn ja pienen sitrusmehutilkan kanssa. (Voit halutessasi lisätä sekä makua että proteiinipitoisuutta laittamalla keittoon veden sijasta Knorr professional-lihalientä.)
    • Sekoita hyvin ja lämmitä keitto. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää tarvittaessa hieman oliiviöljyä.
    • Sekoita rahka limetin ja sitruunan mehun ja kuoren kanssa ja paista kikherneet.
    • Tarjoa keitto sitruunarahkan ja rapeiden kikherneiden kera ja ripottele päälle spirulinaa. Koristele runsaasti tuoreilla yrteillä
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu