Raaka-aineet
Kasvikset:
-
Peruna 5.0 kg
-
Sipuli 2.5 kg
-
Kukkakaali 5.0 kg
-
Kesäkurpitsa 2.5 kg
-
Suola 50.0 g
-
Aprikoosi, kuivattu 0.67 kg
-
keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 0.9 kg
Kastike:
-
kanelitanko 50.0 g
-
Juustokumina 50.0 g
-
Kardemumma, jauhettu 20.0 g
-
Kurkuma 20.0 g
-
Vesi 5.0 l
Viimeistely:
-
Korianteri, tuore 100.0 g
Valmistus
-
Kasvikset:
- Lohko perunat reiluiksi lohkoiksi ja leikkaa sipulit suikaleiksi. Sekoita joukkoon öljyä ja suolaa. Paahda kiertoilmauunissa + 180 C.ssa uunissa kypsäksi noin 20-25 minuuttia.
- Leikkaa kukkakaalit isoiksi paloiksi ja kesäkurpitsat lohkoiksi. Sekoita joukkoon öljyä ja suolaa. Paahda myös nämä kasvikset +180 C:ssa uunissa noin 10 minuuttia.
- Yhdistä kasvikset ja lisää joukkoon valutetut ja huuhdotut kikherneet sekä kuivatut aprikoosit.
-
Kastike:
- Freesaa kuivamausteita parin minuutin ajan Aromiöljyssä.
- Lisää vesi, Tomatino ja maustepyreet. Kuumenna ja anna hautua viiden minuutin ajan.
- Sekoita MaizenaSnowflake pieneen tilkkaan vettä ja sekoita se kiehuvaan nesteeseen.
- Keitä pari minuuttia, kunnes kastike on suurustunut.
- Kaada kuuma kastike paahdettujen kasvisten päälle.
- Voit valmistaa kastikkeen edellisenä päivänä ja jäähdyttää.Kuumenna sitten kastikettamenekin mukaan.
- Yhteen 1/1 GN-vuokaan tulee noin 1,6 l kastiketta.
-
Viimeistely:
- Koristele annos tuoreella korianterilla tai vaihtoehtoisesti persiljalla.
- Tarjoile pata Knorr Fraichen ja couscousin tai keitetyn riisin kera.