Butter Chicken on Punjabista peräisin oleva intialainen erikoisuus, jota valmistettiin ensimmäisen kerran Moti Mahal -ravintolassa Delhissä. Tänä päivänä se on luultavasti yksi tunnetuimmista intialaisista kanaruoista.
Butter Chicken on miedosti maustettu, ja se tarjoillaan yleensä kookoksen, rusinoiden, limetin ja keitetyn riisin kanssa.

Raaka-aineet
Butter Chicken
-
Broilerin koipi-reisi, marinoimaton
-
Sipuli
-
Peruna, kuorittu
-
Vesi
-
Lehtipinaatti, pakaste
-
Broilerin koipi-reisi, marinoimaton 1.0 kg
-
Sipuli 150.0 g
-
Peruna, kuorittu 1.0 kg
-
Vesi 6.0 dl
-
Lehtipinaatti, pakaste 300.0 g
Viimeistely
-
Korianteri, tuore 20.0 g
-
Rusina 50.0 g
-
Lime-hedelmä 80.0 g
Valmistus
-
Butter Chicken
-
Kuullotasipulit pehmeiksi Aromiöljyssä
-
Lisääkananpalatja valkosipulitahna. Kuullota vielä hetki.
-
Lisää perunat, Knorr Butter Chicken maustetahna, Tomatino, vesi ja Kanaliemi.
-
Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes perunat ja kana ovat kypsiä.
-
Sekoita tasaisin väliajoin (lisää vettä tarvittaessa).
-
Lisää pinaatti jaKnorr Kuohu 30 %. Kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla.
-
-
Viimeistely
- Tarjoile Butter Chicken riisin, korianterin, rusinoiden ja limetin kanssa.