Menu

Viime vuosisadan alussa Richard Hellmann avasi herkkupuodin New Yorkiin ja alkoi myydä omaa majoneesiaan. Hänen vaimonsa oli kehittänyt reseptin ja Richard Hellmann sitoi siniset rusetit purkkien ympärille. Yli 100 vuotta myöhemmin on rusetti vieläkin tallella, mutta tuotesarja on kasvanut huomattavasti. Haluatko tietää lisää kustakin tuotteesta? Klikkaa alla olevia linkkejä, niin lupaamme jakaa kaikki herkulliset yksityiskohdat!

Hellmann's Real -majoneesi

HELLMANN’S Real sopii useimpiin annoksiin ja tilanteisiin. Se ei juoksetu ja on yhtä herkullista maustamattomana kuin lempimausteillasi höystettynä. Tämä täyteläinen ja kermainen majoneesi on täydellinen niin burgereihin ja voileipiin kuin kastikkeisiin ja salaatteihin.

 

HELLMANN’S Vegaanimajoneesi

HELLMANN’S Vegaanimajoneesi on meidän 100 % kasvipohjainen tulkintamme omasta rakastetusta majoneesistamme, totta kai säilyttäen klassisen HELLMANN’S-maun. Käytä leivän päällä, pizzassa ja burgerissa tai dipin ja kastikkeen tavoin.

HELLMANN’S Professional -majoneesi

HELLMANN’S Professional on todellinen majoneesin ammattilainen. Se on lämpövakaa paistossa ja uunissa, kestää hapanta hyvin ja on vakaa valinta kun haluat kehittää omia nimikkodippejäsi ja -kastikkeitasi ravintolakeittiössä. Pehmeä majoneesi koviin olosuhteisiin!

 

HELLMANN’S Kevytmajoneesi

HELLMANN’S Kevytmajoneesi on budjettiystävällinen tuote, jolla on tasapainoinen HELLMANN’S-maku ja joka soveltuu erinomaisesti levitteeksi, dipiksi ja kastikkeeksi.

Pikaruoka- ravintoloiden aika loistaa!

Pikaruoka- ravintoloiden aika loistaa!

Lataa tästä
Lounasravintoloiden aika loistaa!

Lounasravintoloiden aika loistaa!

Lataa tästä

00:00

Sivu julkaistu toukokuussa 2024.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu