Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus


Perusversio lihaisesta ja juustoisesta pastaruoasta valmistuu vain muutamasta aineksesta, helposti ja ilman, että pastaa tarvitsee keittää etukäteen. Tässä reseptissä täyteläinen maku ja rakenne saadaan Hellmann's Professionalilla. Voit lisätä mausteita oman maun mukaan. Voit myös tehdä tästä lihattoman version jättämällä jauhelihan reseptistä pois.

...

Valmistus

  1. Valmistus

    • Sekoita majoneesi, vesi ja lihaliemijauhe keskenään.
    • Sekoita jauheliha, raastettu juusto ja pasta keskenään sekaisin ja lisää seos uuninkestävään vuokaan. 
    • Kaada neste päälle.
    • Kypsennä esilämmitetyssä yhdistelmäuunissa 40 % kosteudella 150 asteessa noin 45 minuuttia, ja nosta lämpötila 180 asteeseen viimeisiksi 5 minuutiksi.

    Vinkki: Mausta pastavuokaa esimerkiksi lostavilla Knorr tahnamausteilla 
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu