Menu

Raaka-aineet

+

Annoksen valmistus


Täydellinen ranskalaistyylinen kahvilaruoka yhdistää klassiset maut uudessa järjestyksessä. Helppo valmistaa ja tarjoilla. Annos antaa mahdollisuuden muokata kalan ja äyriäisten käytön ja esillelaiton oman maun mukaan.

...

Valmistus

  1. Annoksen valmistus

    • Äyriäisemulsio: Kiehauta vesi ja valkoviini ja lisää äyriäispulveri. Emulgoi oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
    • Sahramiperunamuusi: Kiehauta 3 dl vettä ja sekoita joukkoon perunamuusihiutaleet. Jatka sekoittamista, kunnes seos on sileää. Lisää tarvittaessa vettä halutun koostumuksen saavuttamiseksi. Lisää sahrami, Knorr valkosipulipyre ja Hellmann's Professional Majoneesi perunamuusiin. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
    • Paahtoleivängrillaus:Grillaa paahtoleivät, kunnes ne ovat mukavan rapeita.
    • Paahtoleivän kokoaminen: Levitä runsas kerros kermaista sahrami "Rouillea" paahtoleivän päälle. Lisää paistetun valkoisen kalan paloja ja tuoreesti keitetyt katkaravut. Pirskottele paahtoleivän päälle voimakasta emulgoitua äyriäisöljyä.
    • Koristelu: Koristele paahtoleipä tuoreella vesikrassilla tai yrteillä. Viimeistele toinen kerros paahtoleipää ja sahrami "Rouillea" päälle.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu