Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Panna cotta

  • Carte d'Or Panna Cotta 0,52kg/4L 130.0 g
  • Kardemumma, jauhettu 10.0 g
  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 500.0 ml
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 500.0 ml

Hilloke

  • Mustikka, pakaste 222.0 g
  • Hillosokeri 50.0 g
  • Sitruunamehu, tuorepuristettu 10.0 ml

Lopuksi

  • Kaurakeksi 100.0 g
  1. Panna cotta

    -Kuumenna maito kiehuvaksi-Sekoita joukkoon panna cotta aines, kerma ja kardemumma-Anna maustua huoneen lämmössä 30min-Siivilöi ja kaada tarjoilu astioihin.-Anna hyytyä kylmässä vähintään 3 tuntia
  2. Hilloke

    - Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä 5min - Jäähdytä.
  3. Lopuksi

    - Aseta hilloketta pannacotan päälle ja ripottele murskattuja kaurakeksejä päälle.