Raaka-aineet
Panna cotta
-
Kardemumma, jauhettu 10.0 g
-
Kevytmaitojuoma, laktoositon 500.0 ml
Hilloke
-
Mustikka, pakaste 222.0 g
-
Hillosokeri 50.0 g
-
Sitruunamehu, tuorepuristettu 10.0 ml
Lopuksi
-
Kaurakeksi 100.0 g
Valmistus
-
Panna cotta
-Kuumenna maito kiehuvaksi-Sekoita joukkoon panna cotta aines, kerma ja kardemumma-Anna maustua huoneen lämmössä 30min-Siivilöi ja kaada tarjoilu astioihin.-Anna hyytyä kylmässä vähintään 3 tuntia -
Hilloke
- Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä 5min - Jäähdytä. -
Lopuksi
- Aseta hilloketta pannacotan päälle ja ripottele murskattuja kaurakeksejä päälle.