Raaka-aineet
Työohje
-
Punajuurisuikale, pakaste 1.5 kg
-
Perunasuikale, kypsä 1.5 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 0.15 kg
-
Soijarouhe, pakaste 0.6 kg
-
LIEMI:
-
Vesi 1.0 l
-
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.2 kg
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.05 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita punajuuret, perunat, sipuli ja soijarouhe keskenään GN -vuoassa.
- Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada GN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuoka.)
- Paista kypsäksi yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (60 % höyry) +160ºC n.45 min.
- Vinkki! Laktoosittoman laatikon saa jättämällä Garde d'Or JuustoCrèmen pois.