Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Pizza on yksi suosituimpia ruokia suomalaisessa ruokakulttuurissa. Chili con carne -pizzassa on mukana meksikolaisia makuja. Tomatino-jauhelihakastike toimii sekä tomaattikastikkeena että täytteenä. Säästetään työvaiheita, kun tomaattikastiketta ei tarvitse levittää erikseen pizzan päälle.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Levitä pizzapohjat (à 400 g) pelleille. (Yhdestä pizzapohjasta tulee 8 x à 210 g annosta.)
    • Sekoita jauhelihan joukkoon Tomatino, sipulikuutiot, mausteet. Valuta ja huuhdo pavut. Lisää ne täytteen joukkoon. Levitä täyte pizzapohjan päälle (n. 1,25 kg täytettä/1/1 GN-pohja). Ripottele pinnalle juustoraaste.
    • Paista +170 C:ssa uunissa n. 20 minuuttia.
    • Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa korianterikurkkujen kanssa.
    • Vinkki! Ripottele korianterikurrkuja pizzan päälle koristeeksi ennen tarjoilua.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu