Pizza, chili con carne
Pizza on yksi suosituimpia ruokia suomalaisessa ruokakulttuurissa. Chili con carne -pizzassa on mukana meksikolaisia makuja. Tomatino-jauhelihakastike toimii sekä tomaattikastikkeena että täytteenä. Säästetään työvaiheita, kun tomaattikastiketta ei tarvitse levittää erikseen pizzan päälle.

Raaka-aineet
Pizza, chili con carne
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€98.47
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
GN-mitoitettu pizzapohja
/kg
5.0 kg
0%
Jauheliha nauta, kypsä
/kg
6.5 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
6.0 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Sipulikuutio, pakaste
/kg
1.2 kg
0%
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/kg
0.13 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Juustokumina
/kg
0.0 kg
0%
Kidneypapu, punainen
/kg
2.0 kg
0%
Juustoraaste, laktoositon
/kg
2.0 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
GN-mitoitettu pizzapohja 5.0 kg
-
Jauheliha nauta, kypsä 6.5 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 1.2 kg
-
Juustokumina
-
Kidneypapu, punainen 2.0 kg
-
Juustoraaste, laktoositon 2.0 kg
Valmistus
-
Työohje
- Levitä pizzapohjat (à 400 g) pelleille. (Yhdestä pizzapohjasta tulee 8 x à 210 g annosta.)
- Sekoita jauhelihan joukkoon Tomatino, sipulikuutiot, mausteet. Valuta ja huuhdo pavut. Lisää ne täytteen joukkoon. Levitä täyte pizzapohjan päälle (n. 1,25 kg täytettä/1/1 GN-pohja). Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista +170 C:ssa uunissa n. 20 minuuttia.
- Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa korianterikurkkujen kanssa.
- Vinkki! Ripottele korianterikurrkuja pizzan päälle koristeeksi ennen tarjoilua.