Pizza, chili con carne
Pizza on yksi suosituimpia ruokia suomalaisessa ruokakulttuurissa. Chili con carne -pizzassa on mukana meksikolaisia makuja. Tomatino-jauhelihakastike toimii sekä tomaattikastikkeena että täytteenä. Säästetään työvaiheita, kun tomaattikastiketta ei tarvitse levittää erikseen pizzan päälle.

Raaka-aineet
Työohje
-
GN-mitoitettu pizzapohja 5 kg
-
Jauheliha nauta, kypsä 6.5 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 1.2 kg
-
Juustokumina
-
Kidneypapu, punainen 2 kg
-
Juustoraaste, laktoositon 2 kg
Valmistus
-
Työohje
- Levitä pizzapohjat (à 400 g) pelleille. (Yhdestä pizzapohjasta tulee 8 x à 210 g annosta.)
- Sekoita jauhelihan joukkoon Tomatino, sipulikuutiot, mausteet. Valuta ja huuhdo pavut. Lisää ne täytteen joukkoon. Levitä täyte pizzapohjan päälle (n. 1,25 kg täytettä/1/1 GN-pohja). Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista +170 C:ssa uunissa n. 20 minuuttia.
- Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa korianterikurkkujen kanssa.
- Vinkki! Ripottele korianterikurrkuja pizzan päälle koristeeksi ennen tarjoilua.