Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • GN-mitoitettu pizzapohja 5.0 kg
  • Jauheliha nauta, kypsä 6.5 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 6.0 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 1.2 kg
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 0.13 kg
  • Juustokumina
  • Kidneypapu, punainen 2.0 kg
  • Juustoraaste, laktoositon 2.0 kg
  1. Työohje

    • Levitä pizzapohjat (à 400 g) pelleille. (Yhdestä pizzapohjasta tulee 8 x à 210 g annosta.)
    • Sekoita jauhelihan joukkoon Tomatino, sipulikuutiot, mausteet. Valuta ja huuhdo pavut. Lisää ne täytteen joukkoon. Levitä täyte pizzapohjan päälle (n. 1,25 kg täytettä/1/1 GN-pohja). Ripottele pinnalle juustoraaste.
    • Paista +170 C:ssa uunissa n. 20 minuuttia.
    • Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa korianterikurkkujen kanssa.
    • Vinkki! Ripottele korianterikurrkuja pizzan päälle koristeeksi ennen tarjoilua.