Menu

Raaka-aineet

+

Tartar

Rapea jäkälä

  • Jäkälä, puhdistettu 50.0 g
  • Rypsiöljy
  • Suola

Sienimajoneesi

Haudutetut sienet

Pikkelöity selleri

Valmistus

  1. Tartar

    Leikkaa peuran liha pieneksi kuutioksi veitsellä. Sekoita hellästi kaikki raaka-aineet keskenään ja mausta lopuksi sormisuolalla.
  2. Rapea jäkälä

    Lämmitä öljy 150c. Uppopaista jäkälää 30-60 sekuntia, kunnes kupliminen lakkaa. Mausta välittömästi suolalla ja valuta ylimääräinen öljy pois paperin päällä. 
  3. Sienimajoneesi

    Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin.   
  4. Haudutetut sienet

    Yhdistä kaikki raaka-aineet kattilassa. kiehauta ylös ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. 
  5. Pikkelöity selleri

    Keitä sokerista, etikasta ja vedestä pikkeliliemi. vakumoi viipaloitu selleri liemen kanssa. 
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu