Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Grillattu mukulaselleri

  • Juuriselleri 2000.0 g
  • Suola
  • Maille Valkoviinietikka 500 ml

Omena kreemi

  • Granny Smith omena 10.0 kpl
  • Sokeri 30.0 g
  • Sitruuna 1.0 kpl

Saksanpähkinävinegretti

Selleri - krassi salaatti

  • Varsiselleri 100.0 g
  • Vesikrassi
  • Oliiviöljy
  • Sitruunamehu
  1. Grillattu mukulaselleri

    Pese juuriselleri hyvin. Paahda juuriselleri hiilloksessa täysin kypsäksi. Noin kaksi tuntia. Murra selleristä sopivan kokoisia paloja mausta suolalla ja etikalla. Paahda vielä kunnes kullanruskea.
  2. Omena kreemi

    Paahda omenat epäsuorassa hiilloksessa täysin kypsäksi. Kuori omenat ja ota sisus pois. Sekoita omenat kutterissa sokerin ja sitruunan kanssa sileäksi.
  3. Saksanpähkinävinegretti

    Paahda pähkinät. Murskaa pähkinät ja sekoita vinegrettiin. 
  4. Selleri - krassi salaatti

    Nypi selleristä lehdet jääveteen. Ota selleristä kuorimaveitsellä ohutta suikaletta pitkittäin jääveteen. Esillelaittaessa nosta selleri paperin päälle valumaan. Sekoita krassit ja lehdet joukkoon. Mausta.