Oluinen sipulipiiras
Tämä herkullinen piiras sopii kaiken kanssa, se on ihana pääruokana, mutta täydellinen myös lisukkeena. Täydellinen sipulin makeus yhdistettynä voitaikina täyteläisyyteen.

Raaka-aineet
Oluinen sipulipiiras
−
+
€25.32
Työohje
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.2 dl
0%
Sipuli
/g
556.0 g
0%
Siirappi
/g
140.0 g
0%
Olut
/dl
1.0 dl
0%
Timjami
/g
5.0 g
0%
Knorr Kasvisliemi 1,5 kg / 100 L
/g
30.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Voitaikina
/g
320.0 g
0%
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg
/g
150.0 g
0%
Knorr Tahnamauste Provence 340 g
/g
30.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
/
Työohje
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
-
Sipuli 556.0 g
-
Siirappi 140.0 g
-
Olut 1.0 dl
-
Timjami 5.0 g
-
Voitaikina 320.0 g
-
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 150.0 g
Valmistus
-
Työohje
- Kaada Flora Aromiöljy uunin kestävälle paistinpannulle.
- Laita paksut sipuliviipaleet hieman lomittain pannulle ja paista ne toiselta puolelta kullankeltaisiksi.
- Kaada päälle siirappia ja glaseeraa sipulit.
- Lisää olut ja anna kiehua kokoon.
- kaada päälle kasvisliemi ja ripottele hienonnettu timjami.
- Nosta voitaikina varovasti päälle kanneksi siten, että kaunis kuvio ei katoa.
- Paista piirasta n. 20 minuuttia 180-asteisessa uunissa kunnes voitaikina on rapeaa ja kullankeltaista.