Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Peruna, kypsä, kuutio 1.0 kg
  • Kirjolohimassa 0.6 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 0.2 kg
  • Pinaatti, pakaste 0.2 kg
  • Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
  • Kananmunamassa, tuore, pastoroitu 1.5 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.4 l
  • Viispippuri, rouhittu
  • Suola

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Yhdistä peruna ja sipulikuutiot sekä sulanut kirjolohimassa ja pinaatti.Sekoita joukkoon kalaliemijauhe. (15 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 GN-vuoka) Levitä seos GN-vuokaan leivinpaperin päälle.
    • Sekoita kokomunamassa, Knorr Ruoka 15 %, suoka ja pippuri keskenään. Kaada massa GN-vuokaan peruna-lohiseoksen päälle. Paista kiertoilmauunissa + 120C:ssa noin 45 minuuttia eli kunnes munakas on hyytynyt. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu