Kuubalainen papu-lehtikaalikeitto
Maustepippuri ja korianteri tuovat tähän Kuubalaista keittoon upean makumaailman. Keitto saa jäädä rakenteeltaan karkeaksi. Perinteisesti keiton kanssa tarjoillaan keitettyä riisiä.

Raaka-aineet
Kuubalainen papu-lehtikaalikeitto
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€1.2
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistus
Keltasipuli
/kg
0.15 kg
0%
Paprika, vihreä
/kg
0.15 kg
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Korianteri, jauhettu
/g
2.0 g
0%
Laakerinlehti
/g
2.0 g
0%
Maustepippuri, jauhettu
/g
1.0 g
0%
Juustokumina
/g
1.0 g
0%
Valkoinen papu, kuivattu
/kg
0.38 kg
0%
Knorr Kasvisfondi tiiviste 1 L / 50 L
/dl
0.5 dl
0%

Vesi
/l
2.4 l
0%
Lehtikaali
/kg
0.2 kg
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Limemehu
/l
0.0 l
0%
Kuutioitua Avokadoa, Tuoretta Korianteria Ja Limen Lohkoja
/
0.0
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistus
-
Keltasipuli 0.15 kg
-
Paprika, vihreä 0.15 kg
-
Korianteri, jauhettu 2.0 g
-
Laakerinlehti 2.0 g
-
Maustepippuri, jauhettu 1.0 g
-
Juustokumina 1.0 g
-
Valkoinen papu, kuivattu 0.38 kg
-
Vesi 2.4 l
-
Lehtikaali 0.2 kg
-
Suola ja mustapippuri
-
Limemehu
-
Kuutioitua Avokadoa, Tuoretta Korianteria Ja Limen Lohkoja
Valmistus
-
Valmistus
- Kuullota pilkottuja sipuleita ja paprikoita viiden minuutin ajan.
- Lisää valkosipuli sekä mausteet ja kuullota vielä pari minuuttia.
- Lisää liotetut pavut, kasvisfondi ja vesi.
- Keitä hiljalleen noin 50 minuuttia tai kun pavut ovat kypsiä.
- Lisää pilkottu lehtikaali ja keitä vielä viisi minuuttia.
- Ota laakerinlehdet pois ja soseuta keitto.
- Mausta limenmehulla, suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa keiton kanssa avokadoa, tuoretta korianteria ja limelohkoja.