Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Keltasipuli 0.15 kg
  • Paprika, vihreä 0.15 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 20.0 g
  • Korianteri, jauhettu 2.0 g
  • Laakerinlehti 2.0 g
  • Maustepippuri, jauhettu 1.0 g
  • Juustokumina 1.0 g
  • Valkoinen papu, kuivattu 0.38 kg
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.5 dl
  • Vesi 2.4 l
  • Lehtikaali 0.2 kg
  • Suola ja mustapippuri
  • Limemehu
  • Kuutioitua avokadoa, tuoretta korianteria ja limen lohkoja
  1. Valmistus

    • Kuullota pilkottuja sipuleita ja paprikoita viiden minuutin ajan.
    • Lisää valkosipuli sekä mausteet ja kuullota vielä pari minuuttia.
    • Lisää liotetut pavut, kasvisfondi ja vesi.
    • Keitä hiljalleen noin 50 minuuttia tai kun pavut ovat kypsiä.
    • Lisää pilkottu lehtikaali ja keitä vielä viisi minuuttia.
    • Ota laakerinlehdet pois ja soseuta keitto.
    • Mausta limenmehulla, suolalla ja pippurilla.
    • Tarjoa keiton kanssa avokadoa, tuoretta korianteria ja limelohkoja.