Kuubalainen papu-lehtikaalikeitto
Maustepippuri ja korianteri tuovat tähän Kuubalaista keittoon upean makumaailman. Keitto saa jäädä rakenteeltaan karkeaksi. Perinteisesti keiton kanssa tarjoillaan keitettyä riisiä.

Raaka-aineet
Valmistus
-
Keltasipuli 0.15 kg
-
Paprika, vihreä 0.15 kg
-
Korianteri, jauhettu 2 g
-
Laakerinlehti 2 g
-
Maustepippuri, jauhettu 1 g
-
Juustokumina 1 g
-
Valkoinen papu, kuivattu 0.38 kg
-
Vesi 2.4 l
-
Lehtikaali 0.2 kg
-
Suola ja mustapippuri
-
Limemehu
-
Kuutioitua avokadoa, tuoretta korianteria ja limen lohkoja
Valmistus
-
Valmistus
- Kuullota pilkottuja sipuleita ja paprikoita viiden minuutin ajan.
- Lisää valkosipuli sekä mausteet ja kuullota vielä pari minuuttia.
- Lisää liotetut pavut, kasvisfondi ja vesi.
- Keitä hiljalleen noin 50 minuuttia tai kun pavut ovat kypsiä.
- Lisää pilkottu lehtikaali ja keitä vielä viisi minuuttia.
- Ota laakerinlehdet pois ja soseuta keitto.
- Mausta limenmehulla, suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa keiton kanssa avokadoa, tuoretta korianteria ja limelohkoja.