Menu

Yhtenä suurimmista elintarvikkeiden tuottajista maailmassa meillä on vastuu auttaa luomaan globaali elintarvikejärjestelmä, joka on oikeudenmukainen meille kaikille. 'Future Foods' -aloite on Unileverin suunnitelma auttaa ihmisiä omaksumaan terveellisempiä elämäntapoja samalla, kun me vähennämme elintarvikeketjumme ympäristövaikutusta

Future Foods -aloitteen kautta Unilever pyrkii:

Kasvipohjainen portfoliomme tulee kasvamaan. Me olemme tehneet 85 miljoonan euron investoinnin uuteen Foods Innovation Center -keskukseen Wageningen University & Research -tutkimuslaitoksessa, joka auttaa kehittämään seuraavan sukupolven vaihtoehtoisia liha- ja meijerituotteita.

Tulemme edelleen keskittymään ruokahävikkiin omassa tuotantoketjussamme sekä auttamaan kuluttajia vähentämään pois heitetyn ruoan määrää.

Me haluamme ruoan tuotannon olevan oikeudenmukaista kaikille. Me jatkamme ponnistelua sen puolesta, että raaka-aineemme olisivat kestävästi kasvatettuja ja tuemme maanviljelijöitä ja muita, jotka saavat elantonsa meidän kanssamme työskentelystä.

Portfoliossamme olevien terveyttä parantavien tuotteiden osuus tulee kasvamaan 200 % (kasvipohjaiset tuotteet, sinkillä rikastetut tuotteet, rauta, omega-3 jne.)

Vuoteen 2022 mennessä 85 % tuotteistamme on sellaisia, että kuluttajat eivät saa niistä enempää kuin 5 g suolaa päivässä.

“Tekemillämme elintarvikevalinnoilla on vaikutusta meidän sekä planeettamme hyvinvointiin. Tulevaisuuden elintarvikesitoumuksillamme haluamme tehdä kaikille helpommaksi tehdä valintoja, jotka ovat hyväksi sekä heille että maapallollemme.”

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu